- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashto vinagi e tolkova trudno?:(
Znachi pri men se sluchi gore dolu slednoto :Predi nqkolko godini hodih s edno momche dosta vreme i sled kato skasahme imashe periodi v koito ne se chuvahme i vijdahme,narejdahme se ,sabirahme se ,razdelqhme se.Predi nqkolko meseca zapochnahme otnovo da se vijdame,toi tvardi che me e obichal prez cqloto vreme ,postoqnno mi zvani,vijdame se,pishem si sms..no toi ne iska da e s men.I na vaprosa ,,Zashto?'' otgovarq -Zashtoto az sam si takav,nemojel da se promeni,mislel che shte se karame ,i nqkakvi super bezmisleni prichini .. Ot druga strana iska ot men da si izqsnq otnosheniqta s priqtelq mi-dali shte ostana s nego ili ne.Vapreki che s gadjeto mi ne se razbirame,i bih go zarqzala,dali ima smisal sled kato ot drugoto momche nemoga da ochakvam nishto seriozno?Vsi4ko e tolkova obarkano i gadno..... Chudq se kakvo da napravq,za da ne sajalqvam posle ... Mnogo mi e gadno pls daite nqkakav savet![]()
Ами мила какво да ти кажа. Ако със сегашното гадже не се разбираш, дори и да не тръгнеш с онова момче, скъсай с него. Какъв е смисъла да ходиш с него след като не се чувстваш добре. Пък и така ще можеш свободно да действаш с момчето дето харесваш![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Мисля,че не е добре да оставаш с гаджето си щом не си щастлива,а и по този начин не постъпваш честно спрямо него.Другото момче...какво да ти кажа за него...реши сама какво ще правиш.Бъди наясно какво искаш и дали това,което той може да ти предложи те задоволява и дали ще си щастлива.Преувеличил е като е казал,че те обича.Просто нямаше да постъпва така.(лично мнение)
подкрепям горното мнение![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ami spored men kato za na4alo moje6 da si razqsni6 otno6eniqta s tvoq priqtel za da znae6 sus sigurnost kakvo da pravi6.ako ne6tata ne vurvqt-vse taq dali 6te ili nqma da trugne6 s biv6iq-skusai s nego!posle puk se razberi sus biv6eto gaje i mu kaji 4e 6tom te obi4a ste dlujni da probvate da vidite kakvo 6te stane.ako puk se polu4i se postaraite pone da ne se karateUSPEH
ami spored men kato za na4alo moje6 da si razqsni6 otno6eniqta s tvoq priqtel za da znae6 sus sigurnost kakvo da pravi6.ako ne6tata ne vurvqt-vse taq dali 6te ili nqma da trugne6 s biv6iq-skusai s nego!posle puk se razberi sus biv6eto gaje i mu kaji 4e 6tom te obi4a ste dlujni da probvate da vidite kakvo 6te stane.ako puk se polu4i se postaraite pone da ne se karateUSPEH
Не е хубаво да си с един човек само,за да не си самНе е честно спрямо него и дори спрямо теб самата.А,другото момче...ако това,което той ти предлага те устройва,чудесно (хубаво е,че поне ти е казал в прав текст,че не може да има нищо сериозно,поне не ти дава напразни надежди...),а ако ли не-прекъсни контактите си с него или поне тези,с любовния подтекст...
А питаш защо винаги е трудно-знаеш ли,колкото и да боли,когато любовта е несподелена или просто не можеш да си с човека,който обичаш,колкото и да страдаш има нещо толкова красиво,толкова уникално и толкова неповторимо...нещо,което едва ли би могло да се опише и ако беше така лесно да си щастлив,нямаше да усетиш ласките на приятел,докато поредната сълза се стича по лицето,нямаше да се научиш да бъдеш по-добър човек,защото нямаше да имаш база върху,която да се учиш!Всяко едно падане те прави по-силна...чудесно би било,ако съумееш да извлечеш най-доброто от всяка ситуация..![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
щом със сегашното ти гадже не се разбирате просто скъсайте. но го направи заради себе си, а не заради човека, който те пресладва така да се каже.
относно него не искам да ти давам съвети. ти и сама достатъчно добре осъзнаваш, че той не е за теб и че с него само ще си пропилееш времето. най-добре обърни друга страница!
ДА това е супер идея също и му кажи на момчето,че неможе да е сигурен,че ще се карате,без да е пробвал!!!Първоначално написано от sunny_girl16
Ами мила какво да ти кажа. Ако със сегашното гадже не се разбираш, дори и да не тръгнеш с онова момче, скъсай с него. Какъв е смисъла да ходиш с него след като не се чувстваш добре. Пък и така ще можеш свободно да действаш с момчето дето харесваш