.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

Проблем с училището

Привет на всички фенове!
    Аз живея в Асеновград,но от това лято тренирам в Пловдив...първоначално мислех да остана да уча в Асеновград,но баща ми настояваше да уча в Пловдив,и то в квартал които не е близо до стадиона(поради причината че той работи там).Аз отначало не бях изобщо съгласен и още не съм,но той не се отказа.Сега като отидох първия учебен ден и видях какво е тъпо и гаднярско,просто искам да си уча в Асеновград(Имаме в отбора и други - те учат в Асеновград и нямат проблеми),но всичко стана заради баща ми.Не го мразя,но искам по някакъв начин всичко да си е постарому.Моля дайте съвети как да го разубедя и пак да си уча в Асеновград...просто там обстановката не ми харесва...

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    oooo ako ba6ta ti ne iska sam da go napravi ne se mu4i prosto!e da moje6 da opita6 kaji mu 4e tam ne ti haresva 4e 6te ti e tupo i nqma da moje6 da vijda6 priqtelite si 4e u4ili6teto nqma da vurvi za6toto 6te ti e kofti

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Просто говори с него, обясни му проблема си и може да се получи нещо...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Abe 4ovek. Ni6to 4e e gadno. Vajnoto e da se zabavlqva6. Prosto ne mu obry6taj vnimanie

Град
    Boston, United States
    Е как да се забавлявам там,като обстановката и самите хора са изключително неприятни....баща ми никога не се е съобразявал с моето мнение,някой път е било за добро,но този път аз съм твърдо против да уча в Пловдив...ама той

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Prosto mu kaji 4e ne iska6 tuk ako ne ti obarne vnimanie prosto go zapla6i 4e kakvoto i da stava 6te se varne6 tam ot kadeto si do6al.Vse pak ti si po vajen ot nekakva tapa rabota nali Ako pak i tova ne pomogne zemi da si izpalni6 zaplaxata

Град
    Boston, United States

Re: Проблем с училището

Цитирай Първоначално написано от BoRe
    Привет на всички фенове!
    Аз живея в Асеновград,но от това лято тренирам в Пловдив...първоначално мислех да остана да уча в Асеновград,но баща ми настояваше да уча в Пловдив,и то в квартал които не е близо до стадиона(поради причината че той работи там).Аз отначало не бях изобщо съгласен и още не съм,но той не се отказа.Сега като отидох първия учебен ден и видях какво е тъпо и гаднярско,просто искам да си уча в Асеновград(Имаме в отбора и други - те учат в Асеновград и нямат проблеми),но всичко стана заради баща ми.Не го мразя,но искам по някакъв начин всичко да си е постарому.Моля дайте съвети как да го разубедя и пак да си уча в Асеновград...просто там обстановката не ми харесва...
    абе кой ми е влизал в профила тва мнение не е мое
    I Love
    Vania
    Kabakova

Супер фен Аватара на someonerandom

Re: Проблем с училището

Привет на всички фенове!
    абе кой ми е влизал в профила тва мнение не е мое

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си