.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Kude da namerq priqteli?

Problemyt mi e che niama s koi da izlizam. Vseki kazva nameri si priqteli - kyde da gi nameria? Mislite li primerno,che saitovete za zapoznanstva sa dobar variant ili primerno irc,forumi i t.n?

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    tursi nqkoi v tvoq kvatal ili po-dobre nqkoi ot tvoq klas!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

mi ot klasa/ot mestorabotata,a za Irc-vlez v kanala na tvoq grad i probvai,za6to ne....i az na vremeto sas suma narod se zapoznah

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Няма ли хора в махалата ти,даскалото...ако живееш близо до някое училище,защо не пробваш там?Обикновено по тия места се събират много хора,може да се запознаеш с някой.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi probvai s hora ot tvoq klas ... ako trenira6 ne6to moje da se spreatelih s horata koity trenirat v mirc sashto stava
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Guest
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Няма ли хора в махалата ти,даскалото...ако живееш близо до някое училище,защо не пробваш там?Обикновено по тия места се събират много хора,може да се запознаеш с някой.
    И как ще отиди? "Здрасти приятно ми е ... айде да ми бъдете приятели че няма с кой да излизам"

Guest
    Ми не, за кво трябва да го казва тва ? Да каже "Искат ели довечера да излезем?" Ако се съгласят добре, ако не..заеби. И така лека полека ще се опознайте със някоя компания и ще си паснете

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    awe nameri si fr nie ne moim da ti namerim no ako si otvorena idi 6a si nameri6

Guest
    Приятели можеш да си намериш от училище,опитай постепенно да се впишеш в някоя компания във вашия клас.Запиши се на някакъв спорт,кръжок(нещо,което ти е интересно) и там трябва да намериш приятели ,пък и ще имате общи интереси .Предполагам имаш брат,сестра,братовчеди,ами можеш да излезеш с тях,те ще те запознаят с техните приятели и така .Ако нищо от това не е възожно,което ме съмнява,можеш да опиташ в чата,форуми,сайтове за запознанства,но бъди нащрек,щото нищо не се знае !
    Пробвай нищо не губиш!Бъди уверен и не изгубвай надежда,дори и да сгафиш нещо усмихни се и продължи напред!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ti daskalo nema6 li si we???Tam ima 100% priqteli,ili pak ako tam ne ti dopadat nai dobre v kvartala no v nikakv slu4ai takiva ot sait za zapoznanstva,za6toto ne se nzae koi e soi ot sre6ta nali go znae6 tva Posle 6te ima

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    ми по дискотеки добре де по сериозно ми значи би трябвало на места където се събират повече хора, но да ти кажа нямай прекалено много доверие на сайтове за запознанства. значи аз това само мога да те посъветвам. и да те предупредя още нещо. не тръгвай с първата група хора, която те покани. първо опознай вссеки едн, и тогава преценявай. е късмет!

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Град
    Сандански Пловдив
    Приятели доста трудно 6те си намери6 ... в дне6но време са доста голяма рядкост! Виж познати е друго не6то .... където и да отиде6 ако си об6тителна 6те си намери6 компания Въпрост е в това да съумее6 да ги задържи6
    Случвало ли ти се е да гледаш в нищото и да виждаш себе си !? Да тъгуваш без да разбираш мъката!?Случвало ли ти си е да се сгушиш кротко в болката си и да намериш мирда чуеш мислите си и да се уплашиш от истината в тях .. !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си