- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищовите...
Първо да честитя първият ни учебен ден на всички..... \/ \
/ \
/
Въпроса е:
Кой пищов най-много ви допада и помага в тежките случай...контролно, класно....?
List4etata v rakavite sa prosto KLASIKA \/
Аз знам много начини, но съм практикувала малко от тях. По литература, особено, когато у4ителят не се подписва на листите, когато пишем съчинение, е подходящ царски пищов, направо менкаш. Има начини с дискета, както и такива дето се крият в джобовете и ръкавите, но рядко ги ползвам, защото мн се притеснявам, ако съм с пищов и все ги изтървам...![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
имам си тактика - прая един конспект и го оставям под 4ина винаги мога да го погледна, ако пък госпожата е няква блейка го слагам на 4ина, пък миналата година съм праила 4-5 контролни с конспект и у4ебник на 4инакъде е проблема, ако не се спи4а6 и не се върти6 никой никога няма да разбере 4е преписва6 ако си малко скрити4ък
![]()
ако пък трябва мн внимателно да действам пи6а си на крака, дигам го върху другия и си преписвам или си пи6а на 4ина -без сложни пищовие по-сигурно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз обикновенно или го пиша на чина,или на листчета,които ги копирам на много малки!И всичко тва под листа(не се вижда)А пък ако даскала е взискателеннаправо целия урок копираш на мини формат!
Mi nz ama pi6tovite na podmetkata na keca men nai mn me kefat...Su6to tka obi4am da si sedq na tetradkata...Bez pi6tovi jivota e ad!!!![]()
V staroto daskalo mi var6e6e rabota i nai tapiq pi6tov sega 6te vidim v novoto moje i da se naloji i zarski 6te vidim![]()
не използвам много-много пищови, но когато се наложи - на ръката, в раницата или под чинапонякога на стената, но от там трудно се затрива
не използвам пищови. най полезното решение-учи си
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Aз спокойно мога да бъда гуру на всеки,тръгнал да преписва..никога не са ме хващали дори и след като съм казвал че съм с пищови г-жите пак не могат да ги намерят...внасяли са ми специални хемикали дето пишеш пишеш изсъхва и изчезва..светваш с неон-ва лампичка и всичко се вижда..на класната ми от 7-ми клас още седат по листовете писанията мине минава контролна без да си помогна =] освен по немски и по математика.Иначе отделно съществува и науката преписване която също ми е добре позната ..
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Мии аз обикновено ми два идеята как ще преписвам един ден преди контролното.Попринцип ползвам царски пищови и веднъж - два пъти тва с неоновата лампичка.
![]()
Пищови всякви модели има.Най-разпространения писането по чина,писането на ръката,на малки хвърчащи лисчета,в молиника на картончета,на самия моливник,по химикала(особено формули),на джама,на стената и така на татака всички добре познати.Тия който са доста по нестандартни.Писане по пода,по крака на стола,под мартеничките или на самите мартенички(затва и ги сваляме чак май месец),на дъската(което за сега най-голямото ми постижение),ма дрехите,на краката на чина,бележка залепена на този пред теб,много бележки разпиляни на всякаде из стаята и всеки знае коя за какво е.Много начини има въпроса е на момента кой че ти хрумне.
ами пищови си правя само по англо и италиански на някви гнусни думи ... маи по друго не ..просто преписвам от другите хора ...но наи голямата простотия дето бе6е ... по химия ни бяха дали да праим контролно и да използваме тетрадката и у4ебника ...и поичето бяхме толкова зле че и тва не ни помогна ....
иначе любим пищов нямам просто ако имам такав си го слагам отгоре на чина и тва е ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....