.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: tamponi???

...........
    Guest

tamponi???

ot tamponite moje li da se hvane nqkva bolest.znam za sindroma na toksi4niq 6ok..ne pitam za tva.nqkvi drugi bolesti mogat li da se hvanat ako hodi6 s tamponi.az sum na 16 i redovno si polzvam tamponi no 1 priqtel mi vika 4e ne trqbvalo poneje kruvta se zadurjala vutre v teb iii sum malka i t.n. vie kvo mislite po vuprosa?

Голям фен

.

Стига,бе!Токсичен шок от тампон!Преувеличено ми се вижда! А кръвта не се задържа в теб защото: тя изтича от матката и се попива от тампона.Просто трябва да се сменят- поне по два пъти дневно.И кагато не се налага да не се ползват.

Супер фен
    Ако си сменяш редовно проблемите,както пише на листовката през 2-3 часа,не вярвам да имаш проблеми.

Трябва да ги сменяш редовно, първите 3 дни през 3 часа, а след това може и през 6. Колкото и смешно да звучи наистина съществува такова нещо като токсичен шок от тампона. Най-често може да се получи, ако спите с тампона.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен

Re: .

Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    Стига,бе!Токсичен шок от тампон!Преувеличено ми се вижда! А кръвта не се задържа в теб защото: тя изтича от матката и се попива от тампона.Просто трябва да се сменят- поне по два пъти дневно.И кагато не се налага да не се ползват.
    prava si samo gluposty drunkat

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    tamponite ne sa vredni i ne mogat da predizmikat bolesti,ako ne prestoqvat pove4e ot 6 4asa vav vlagali6teto.to na samata listovka koqto e v kutiikata na tampona pi6e.

Мега фен Аватара на koalka
    Това е много рядко заяболяване,но е добре да си сменяш тампона често.На 3-4 часа е добре,предполагам знаеш.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хах, току що майка ми връхлетя и ми изнесе точно беседа, че тампонът бил вреден, задържал кръвта и дрън-дрън, аз и казах, че това са митове и да ме остави на мира
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен

Re: .

Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    prava si samo gluposty drunkat
    q vie dve4kite kato ste mn umni pro4etete kvo pi6e na kutiikata ot o. b. i to s !!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ами стига да ги сменяш редовно,както вече те осветлиха и да не си го слагаш с мръсни ръце,няма никакви проблеми да имаш
    а и мн ми е интересно тоя твоя приятел откъде е толкоз запознат(не че е лошо)?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

4estno kazano toksi4niq 6ok e edinstvenata pri4ina da ne iskam da polzvam tamponi. Vqrno, rqdko se sre6ta, no...
    Gledah film po Discovery to4no za jeni, koito sa stradali ot tova i dosta ot tqh sa po4inali.
    A ina4e, 4e tampona zadyrjal kryvta tva i az sym go 4uvala i ot ginekolozi sy6to. No moje bi ne kryvta, a sysirecite, 6toto kryvta 6te si izte4e...
    Ta edna ginekolojka kazva, 4e trqbvalo sled katos e izvadi tampona 5 min da visi6 nad kenefa, 4e da se izte4alo vsi4ko...Ama koi 6te sedi 5 min...
    Be happy,that's my secret

...

Abe ne znam ama edna moq frendka razkaza 4e za prav pyt kato slojila tampon i pripadnala v banqta sled okolo 15-20 min se svestila.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си