.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

P.S Как да те забравя

Вървя по многолюдните улици.Вглеждам се в хората.Всеки е с проблемите си.Ето го малкото момиченце, стиснало ръката на майка си,с очи,изпълнени с щастие,нима и аз съм била такава?Нима толкова бързо успях да погубя детското в себе си.На отсрещния тротоар виждам момче и момиче.Изглеждат толкова влюбени,струва ми се,че ще полетят.Вглеждам се във една витрина.Нима това съм аз?Нима това е веселото момиче,със закачлив поглед.Какво е останало от мен,една сянка говореща твоето име на сън!Как не можа да разбереш,че те обичам!?Как не можа да разбереш,че бих пребродила света заради теб,как .....???Ти беше толкова близо до мен,но всъщото време толкова далече,като слънцето,виждаш го,огрява те,но не можеш да се доближиш прекалено близо.Радвах се на всичко свързано с теб.Радвах се,когато ми разказваше за поредната си приятелка,усмихвах се на сила,но никой не знаеше,какво ми беше вътре.Сърцето ми,сърцето ми се късаше на хиляди частици!Хиляди пъти се обвинявах,че се влюбих в теб.Хиляди пъти проклинах момента,в който за първи път те видях.Можех да имам много момчета,но аз исках теб.
    PS Как да те забравя,кажи ми?????

PS2 Sorry,че литературно изобщо не е правилно,но просто ми стана по-леко,като го написах!Боже,кажете ми,как да престана да го обичам,как да престана да мисля за него

Голям фен
    просто проумей, че не си струва да страдаш толкова... и че заслужаваш повече
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Guest
    аз бях изпаднала в такава ситуация и със години неможах да забравя този човек .вървях точно като теб сама и мислих и се надявах да го видя от някаде но това е реалноста,сега след доста време се сещам за него става ми някак тъжно защото все още е в сърцето ми,но с времето ще се премериш с мисълта че не можеш вече да си с него по една или друга причина и ще гледаш напред.Пожелавам ти да се опиташ да го забравиш по бързо защото знам колко е болезнено и колко боли от такава любов

Супер фен

Re: P.S Как да те забравя

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вървя по многолюдните улици.Вглеждам се в хората.Всеки е с проблемите си.Ето го малкото момиченце, стиснало ръката на майка си,с очи,изпълнени с щастие,нима и аз съм била такава?Нима толкова бързо успях да погубя детското в себе си.На отсрещния тротоар виждам момче и момиче.Изглеждат толкова влюбени,струва ми се,че ще полетят.Вглеждам се във една витрина.Нима това съм аз?Нима това е веселото момиче,със закачлив поглед.Какво е останало от мен,една сянка говореща твоето име на сън!Как не можа да разбереш,че те обичам!?Как не можа да разбереш,че бих пребродила света заради теб,как .....???Ти беше толкова близо до мен,но всъщото време толкова далече,като слънцето,виждаш го,огрява те,но не можеш да се доближиш прекалено близо.Радвах се на всичко свързано с теб.Радвах се,когато ми разказваше за поредната си приятелка,усмихвах се на сила,но никой не знаеше,какво ми беше вътре.Сърцето ми,сърцето ми се късаше на хиляди частици!Хиляди пъти се обвинявах,че се влюбих в теб.Хиляди пъти проклинах момента,в който за първи път те видях.Можех да имам много момчета,но аз исках теб.
    PS Как да те забравя,кажи ми?????

PS2 Sorry,че литературно изобщо не е правилно,но просто ми стана по-леко,като го написах!Боже,кажете ми,как да престана да го обичам,как да престана да мисля за него
    Ами мила,това което си написала много ми харесва наистина..супер е!Но на въпроса ти как да спреш да го обичаш ние не можем да ти отговорим за съжаление.Ти сама трябва да се пребориш с това,колкото и да ти е трудно!Излизай повече с приятели,забавлявай се и така ще ти излезе от главата поне за малко..просто намери нещо с което да се занимаваш!Ще намериш друг,който да обичаш така силно както него..дори и повече!Не се отчайвай само!Това само ще ти навреди още повече..ами,успех от мене!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Незнам какво да ти кажа...много гадна ситуация.Явно ти е бил приятел и ти е споделял,но в същото време несъзнателно те е наранявал.Ти казвала ли си му някога за чувствата си?

Голям фен
    Град
    Бургас
    Няма да ръся простотии от рода на "времето това, времето онова"...просто ще кажа това - Файт...бори се...бори се за всичко твое, всичко, което ти е скъпо.Не си задавай Въпроса "Как"...просто го направи.Стани на крака и направи всичко възможно, за да станеш пак веселият човек...ако ти не го искаш, никой няма да е способен да ти помогне...тинк абаут дис...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Guest
    Не,не съм му споделяла за чувствата си.Но един път,когато се разхождахме вечерта той ме целуна,аз му отвърнах.Но после всичко си беше по старому

Изяж едно кило моркови и ще забравиш всичко
    2т.

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Изяж едно кило моркови и ще забравиш всичко
    Мисля всички те разбрахме, че си мухльо...може да спреш да го доказваш...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си