.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Защо?

Роничка
    Guest

Защо?

Никога не бях предполагала ,че ще обичам някои толкова силно!Че кървави сълзи ще капят от сърцето ми само от спомените които ме обгръщат като гъста мъгла.Обичах го и още го обичам макар да не съм го виждала 1 година.Умирам без него.Мразя се защото не му казах че го обичам.А ли4еше 4е тои мен да.Сега е дале4е и никога ве4е няма да го видя.Имам 4увството 4е тои е целият ми живот.Ходих с едно мом4е но виждах само него в лицето му.И сега още го оби4ам.Понякога щом се вгледам в Луната аз го виждам.Моята единствена любов.Пла4а и много страдам защото наро4но ни разделиха.4ожекът на който държах толкова много.Проклет да е !!!!!Моля ви помогнете ми как да смек4а болката ж сърцето си

Фен
    Град
    out of the reality
    Кви са сега тея простотии? Защо пишете изобщо не разбирам.
    sa_vi_ebah_maikata да не вземе някой да направи така че наистина да те заболи...
    А сега по темата: Изглежда ми наистина мн тъжно.Само не разбрах две неща:Къде е той и защо са ви разделили? Иначе мисля,че ако наистина вече няма начин нещата м/у вас да се получат...трябва да го забравиш.Много трудна задача,но това е наи-разумното решение.Срещай се с приятели,създавай нови запознанства...ще намериш някой,който да ти помогне да преодолееш това момче.И вече ще знаеш да рискуваш и да признаваш чувствата си.
    Нужно е време,но вече е минала цяла година и ти трябва да продължиш напред.
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Простащина, тва сега стихотворение ли е или неква история
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

времето може да ти помогне до някъде
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Простащина, тва сега стихотворение ли е или неква история
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Svetat e malak nali znae6 nqkoi den moje6 da go sre6ne6 i pak da zapo4ne vsi4ko otna4alo Taka4e ako si gotova go zabravi ako li pak ne 4akai si kasmeta da ti doide

Мега фен Аватара на koalka
    Надявай се времето да ти помогне и се опитвай да не се отчайваш толкова!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Светът - Една човешка длан...Все някъде..все някога ще намериш това, което ти се изплъзва може би цял живот...нещата винаги се нареждат, стига да вярваш в това

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Поредната история която потвържава че когато имаш чувства към някого трябва да му ги признаеш,а не да ги прикриваш и страдаш тайно!Извлечи си поука от това и вече никога не се притеснявай да казваш какво ти е на сърцето!АКо той наситина е значил толкова много за теб ще измине доста време да го забравиш,но ще успееш!Просто остави миналото там където е и не обръщай глава назад.Тези спомени за които се сещаш само те натъжават и ти припомнят че вече не може да сте заедно.Продължи напред

Ходи на риболов,ще помогне.
    2т.

Град
    BOURGAS
    Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Ходи на риболов,ще помогне.
    ти си типичен простак
    по темата-аз бях в такова положение и наистина болката е адски силна,не се сещам да съм изпитвала по голяма болка освен от тази.Няма смисъл да ти казвам че с времето постепенно ще ти охладнеят чувствата към него,защото когато на мен ми го казваха не вярвах сега все още е в сърцето ми,бих дала всичко за да съм с него,но просто вече болката я няма и можеш да допуснеш тогава някои до себе си и малко по малко да спираш да мислиш за този човек.
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си