.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    GGDFGDFGDFGDF
    Guest

KADE OBI4ATE DA SE PRAZNITE

KADE OBI4ATE NAI MNOGO DA SE PRAZNITE

По косатата ти бе!!!

Хахахахах или в ушите ... На тъпи въпроси тъпи отговори ... Баси откачалките начи ...

Повече от фен
    Върху теб
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Подкрепям останалите ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    веднъж с приятеля ми ни свариха хормоните в неподходящо време когато нямаше къде да им се отдадем.. и се наложи във входа му на стълбите.. и се изпразни върху входната врата много хубав спомен ми е \/

Guest
    xaxa gotino

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    веднъж с приятеля ми ни свариха хормоните в неподходящо време когато нямаше къде да им се отдадем.. и се наложи във входа му на стълбите.. и се изпразни върху входната врата много хубав спомен ми е \/
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

У ноздрите ти!
    2т.

Guest
    ami nai obi4am v gz no sa6to i na cicite i po korema
    po hubavata i konska opa6ka mnooo e runtava sa6to i na plo4kite v banqta 6toto na sledva6tiq put plo4kite mi vikat TATE muahahhaahah !!! TUP VAPROS TUP OTGOVOR !!!!!!

Град
    гр.Варна до кв.Владислав Варненчик . бунище номер 4 . зад колибата с надпис - При Батето
    В плик и го пращаш по пощата на дом за изоставени деца...
    "Всички болести
    идват от ядове,
    а ядовете
    от гадове"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си