.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    о.0
    Guest

Поредната глупост...

Та,с едно момиче от миналата година сме по-така.Към края на учебната година аз много я заобичах и се виждаше че и тя ме харесваше но някакси на приливи и отливи,нищо сериозно не стана.Лятото се видяхме само 1-2 пъти и то с други компании не на саме и вобще не сме си говорили.Сега като ме видя на откриването на даскалото се затича към мене викайки "ооо (име)" и ме прегърна и беше някакси много развълнувана след тва говорихме си за съвсем малко щтот тя имаше "административна работа с даскалото" и тъй тъй ала-бала ница турска паница кат свърши всичко с даскало и кат се събрахме цялато компания и всякаш изчезнах за нея.Една дума не ми обели,аз я заговарях,чудех се кфо да и кажа само и само да не "настъпи тишина",а реакция - никаква...кат си ходихме бяхме и двамата на една посока и пак така изведнъж си спомни че съштествувам и се изпратихме със сладки приказки.Някой ако намира логига в това поведение,плс да я сподели.

Жени бе брато, няма логика! Вземи я питай дали иска на кино - ако иска е опечена работата стига да си изиграеш добре картите.

Мега фен Аватара на iiirish
    като се замисли човек логика наистина няма. такова поведение нито съм срещала, нито пък искам. най-добрия вариант колкото и банално да звучи е да поговориш открито с нея, защото положението иначе е адски объркващо

о.0
    Guest
    е,всякаш не съм се опитвал да си поговоря с нея на саме?...винаги като я отвлека от другите тя се почва да се оглежда и намира някой с който да "избяга от мене" ... а пък лятото кат не се виждахме ме търсеше писа ми смс-и ала-бала...а и тва с киното или кафето е малко банално не съм такъф сигурно аз съм проблема...па и на дискотека я заведох веднаж но тя естествено си зе цяла компания аха-аха да и кажа нещо и някой я вика нещо става звъни и телефона.... да права нещо и да се изложа или да издебна момента? много съм зе объкрал,а и по нея съм се побъркал

Ммммм .. въъъъзможно ли е да си разчел погрешно нейното поведение и само да си мислиш, че тя те харесва? Втори въпрос: ти казвал ли си и в прав текст, че изпитваш нещо към нея. Някои момичета (съдя по себе си) се правят на ударени, докато някои не говори с тях направо.

Guest
    в прав текст не съм и казвал,но съм си говорил за нея на дълго и на широко с една нейна приятелка ,и 100% и е казала,пък и като почна да и говора някви такива работи тя почва да ми се усмихва и да прави едни такива физиономии немоога да не се разсмея,и нищо смислено не и казвам.А и в деня след като много си говорихме с нейната приятелка Тя ме посрешна с няква глупост и изръси :"нещо искаш ли да ми кажеш" и аз първоначално вобще не загрях шото ми се спеше (сутрин беше) и после като исках да се поправя за тъпнята си тя каза "нищо,нема значение" нещо от сорта брей кат си помисля верно съм много тъп...А и не съм разбрал погрешно намеците щото те бяха много очевадни.Просто странното е,че на моменти сякаш съм някав друг за нея-все едно не ме познава,а на други моменти е много близка мене.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    в прав текст не съм и казвал,но съм си говорил за нея на дълго и на широко с една нейна приятелка ,и 100% и е казала,пък и като почна да и говора някви такива работи тя почва да ми се усмихва и да прави едни такива физиономии немоога да не се разсмея,и нищо смислено не и казвам.А и в деня след като много си говорихме с нейната приятелка Тя ме посрешна с няква глупост и изръси :"нещо искаш ли да ми кажеш" и аз първоначално вобще не загрях шото ми се спеше (сутрин беше) и после като исках да се поправя за тъпнята си тя каза "нищо,нема значение" нещо от сорта брей кат си помисля верно съм много тъп...А и не съм разбрал погрешно намеците щото те бяха много очевадни.Просто странното е,че на моменти сякаш съм някав друг за нея-все едно не ме познава,а на други моменти е много близка мене.
    И бтв определено се прави на ударена...но просто нещо ме спира на направя първата крача...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    може да не знае какво иска,типично..
    що не си поговориш отркито с нея,а не само да се чудиш кфо да и кажеш за да не стане сдухано.. кажи й там,че я харесваш и че не можеш да си обясниш държанието й,помоли я да ти каже какво изпитва.. айде успех и не се притеснявай жени сме все пак
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз не намирам логика,защо,ако те харесва ще постъпва така.Явно се радва,че те вижда,но трябва да напарвиш нещо,за да разбереш?Защо просто не поговориш с нея и да решиш има ли смисъл да си губиш времето с нея?А и ще се изясните.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си