- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета как ще реагирате ?
Искам да ви попитам, как ще реагирате ако момче,което не познавате и сте виждали 1-2 пъти дойде и ви кажемм,че ви харесва.Какво ще направите.
Ще му предлижа първо да ме опознае и после да ми се обясни в любов,ако все още ме харесва...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ми става въпорс за възраст 15-17
На някоя случвало ли и се е нещо такова да разкаже
Редовно. Но не им обръщам внимание или се бъзикам с тях, така че няма какво сериозно да се получи.
az bih se zaradvala,no samo tolkova!ako iskam da stava neshty mejdu nas trqbva 1vo da se poopoznaem.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
<<--- <random> момче :
Еми ще го опознаеш естествено първо , няма нищо лошо в това ,че ти е казал че те харесва , сещащ ли се ? Момчето те намира за красива и трябва да си благодарна ,че има кой да те цени..
ми ако и аз го харесвам,ще се зарадвам ест..
ако ли не,ще измисля нещо т.е. ще му кажа,че не го харесвам като за повече от приятел бла бла абе се ще измисля нещо..
ти пък го опознай,може и да си допаднете![]()
Ами ще ми стане готино...но така не става.Първо се опознаваме и така.
Ше се спечете нали? АХахха Ндейте така бе деца, опзнайте се е и научете нещо повече един за друг, за да знаете дали ще си допаднете.
Mi ako ne sym zaeta i mi haresa...moje da napravq az sledvashtata krachka.No inacheshte mu kaja che az nego ne ili nishto nqma da napravq.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Ако нямам гадже и момчето ми хареса,ще се виждаме често докато се опознаем и вероятно ще станем гаджета.
Няма да реагирам по никакъв начин, защото си имам приятел.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi ako az go haresvam 6te se zaradvam no ako ne go haresvam pak 6te se zaradvam![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Ако ми е симпатичен, ще се зарадвам![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
imala sum takiva slu4ai i to ne rqdko no prosto ne im obrushtam vnimanie v pove4eto ot slu4aite zashtoto sum si haresvala drug ili sum si imala priqtel![]()
Няма да му обърна внимание ако не ми е симпати4ен
~Lunna nosht ne moga da zaspia!Ot mene biaga pak sania!Za tebe slance mislia v tozi chas i ne moga da opisha kolko te obicham az!~
човек, няма да те лъжа - аз съм момче и знам. аз момичета каквито се описват в този форум не съм срещал ! тук все сте екстравагантни, все се радвате на предложиенията и на признанията и ако бяхте наистина такива щеше да е много добре, ама не сте. аз лично много пъти съм казвал на момичета които срещам за 3-4-5 път, че са по-различни (красиви, умни..) и т.н. ама всяка ми отвръща с "НЕ", или пък ми се присмива...
сам си направи извода дали да й кажеш
vengeance knows no mercy
Заговарям може би 40-50 нови момичета всеки месец. "Харесвам те" е в класацията топ 10 най-тъпи неща с които можеш да започнеш
Имал съм много повече успехи с това да се приближа бавно, много сериозно, и да й кажа "Мразя те", след което да обърна гръб и да се престоря че си тръгвам. Почти винаги тя ще се шашне и ще попита "защо?". И съм вътре
Проблемът е че всеки ден красивите момичета ги заговарят с едни и същи тъпи фрази. Наистина е скучно.
еми няма да го изгоня ако е свестен може и да стане нещо.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Би било яко.. Ще се запознаем, ще си поговорим и така... Ще видим какво е положението![]()
Ще кажа "абе аре стига си ма фърлял в мъглите...Познааш ма от 2 дена и вече в лубов ще ми се обясняяш.." хахаха![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Зависи какво впечатление ми е направил...
moje bi 6te se po4uvstvam nelovko,no tova opredeleno bi mi haresalo