.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Жалка история...

Ей хора да ви се оплача от мене си. Писна ми просто! От 3 месеца съм решил да си намеря гадже обаче просто не мога. И не е че имам проблем с вънщност, характер, самочуствие или контакти. Просто до толкова заради тъпото даскало ми е писнало от живота, че нямам душевни сили да се занимавам с това да свалям някое момиче или дори да се "оглеждам" за по-специално отношение на даден индивид от другия пол (въпреки че кучето на един приятел забелязах че наистина много ми се радва )
    а общо взето целта на тая тема е да ви помоля дайте няква идея за нещо което да "зарежда" човек с ...сила за живот ли желание ли абе с нещо такова. и ...нали не съм гей?

да не си зубър

секса изпълва живота с положителни чувства и любов към света.Пробвай ... а ако искаш сериозна връзка, к*рва няма да ти помогне.Огледай се за някоя съученичка, приятелка или дори съседка

не съм зубър въпреки че си изкарвам високи оценки без да уча (просто слушам в час. ) Единствено дето малко може и от това да е че си направих много лоша система на нощен живот (ох перверзните вие какво си мислите). Системата ми беше да сядам примерно към 11 вечерта на компютъра и да си лягам към 3-4 през нощта и после в 9.00 се будя...
    Може би просто от недостига на сън и скуката в даскало да си губя силите. Поне никой не казва че съм гей.А да и за секса не знам все още - девствен съм.

а гей ли си ?

Че не съм гей , не съм. Написах го за ебавка, притеснява ме повече това че хем не ми се занимава, хем като видя една двойка да се разхождат прегърнати в парка или да се целуват ме жегва нещо и ми става гадно. (НЕ СЪМ ЕМО !!!)

Повече от фен Аватара на w0lf
    Не е гей, просто го мързи Купи си онова...как беше Live Energy май или просто се накарай да правиш нещо а не казвай само мързи ме и изморен съм
    madafaka

оффф тъп си явно деазнам ве пффф въобще някога докосвал ли си момиче с един пръст

аа...мен не ми е проблем че не съм имал гадже или че не съм се целувал с език и се притеснявам. Просто се чудя защо подяволите има такъв парадокс а именно че искам да имам гадже ама не ми се занимава.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами докато не се помръднеш малко няма и гаджета... Спри с мързела...

пробвай motocross ште ти вдигне адреналина и ште живнеш малко

... Мисля, че не става дума за мързел...То просто трябва да ти дойде от вътре за какво ти са енергийни напитки. И 5 литра кафе няма да помогнат ако няма желание....

оф от 3 месеца си търсиш и вече изпадаш в шок, че ще си самотник или че си недъгав.

Аз от година и повече си търся приятелка.

Запознах се с адски много момичета, с около 10 се зарибявах, срещи глупости и при всички удрям на камък ама продължавам и не съм се отчаял.

Някой цял живот не намират своята половинка а ти за някакви 3 месеца се вайкаш.

Я горе главата и не му мисли толкова. Всичко с времето си.

Е*и му майката(извинете за израза) това живота си е чиста гавра с нас но понякога за добро .
    3 месеца ... 3 месеца нищо,а днеска тамън си слушах една много яка песен на Сабатон и ми пише по скайп някой.... Оказа се че това е едно момиче към което имах много силни чувства преди 1 година, която беше във Италия за неопределено време...и О ЧУДО!!! връща се следна 1ви Юли за 2 години (ахъм да поясня и тя ме харесва) и просто в момента имам чувството че мога да претичам от тука до Рим само и само за да я видя лелеее на 8мото небе съм просто. Хора обичайте се,велико е това чувство , айде чао ви от мене затваряйте темата ако искате, а да и поздрав Sabaton - Rise Of Evil

Стани агент ХХL 3 ... ;]]] Гарантирам ти, че мацките ще ти се лепят ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

пхахаха искам ама не ми се заНИмава бре бре

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    да не си зубър
    Не си търси такива приятелки...

иначе отговорът е прост - и се крие в рекламата на Sprite
    Колкото си по-отчаян, толкова по- не те щат.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на fenasf
    ми кат викаш че можеш ама те мързи каква помощ искаш освен да ти кажа да си вдигнеш задника и да си намериш момиче

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, аз като не мога да се наспя вече месец и съм като труп, особено в тея жеги, когато ми се иска да се метна от някъде. Ебати тъпото време! Нещо не говоря много по темата, ама Любов ми е скучен раздел, а се опитвам да си избия всичките глупости, които прочетох днес за Кирил и Методий, учениците им и някви други такива. o_O
    Та, иначе към автора - не се притеснявай, ще дойде и твоето време. Света не се върти около гаджетата, намери си някаква друга цел в живота ( ) и всичко ще си дойде на мястото.

Цитирай Първоначално написано от ShadowHun7er
    Е*и му майката(извинете за израза) това живота си е чиста гавра с нас но понякога за добро .
    3 месеца ... 3 месеца нищо,а днеска тамън си слушах една много яка песен на Сабатон и ми пише по скайп някой.... Оказа се че това е едно момиче към което имах много силни чувства преди 1 година, която беше във Италия за неопределено време...и О ЧУДО!!! връща се следна 1ви Юли за 2 години (ахъм да поясня и тя ме харесва) и просто в момента имам чувството че мога да претичам от тука до Рим само и само за да я видя лелеее на 8мото небе съм просто. Хора обичайте се,велико е това чувство , айде чао ви от мене затваряйте темата ако искате, а да и поздрав Sabaton - Rise Of Evil
    ама понякога изобщо не поглеждате коменатите преди вашия...ама нищо...ОБИЧАМ ВИИИ

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз го прочетох, но трябваше да си излея мъката. ;д

Аз си намерих 3 главни начина за разнообразяване
    1- Музика - Най-великото изкуство ...просто няма нищо по-силно от музиката (е тука може да се поспори ма не му е мястото)
    2- Тренировки-така или иначе си в едно тотално прее...но настроение и се чувстваш без никаква енергия...еми накарай се да направиш примерно 200 коремни и 100 лицеви ...и всеки ден ги увеличавай
    3-Кажи си някой ден "Майната му !!!" и вземи се наспи щото като не спиш добре си прецакваш жизнеността

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Щом не ти се занимава в момента с момичета,недей-някой да ти е опрял пистолет в главата.. Човека ще дойде когато най-малко го очакваш!Засега се радвай на свободата си и на това,че няма кой да те тормози и да ти скача по нервите.

Град
    столицата
    ама понякога изобщо не поглеждате коменатите преди вашия...ама нищо...ОБИЧАМ ВИИИ
    Те т'ва е.Животът много се ебава с нас.Всичко се променя супер неочаквано към добро,или към лошо.Хайде успех!
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Абе не че нещо, ма ти се изкара ебаси пича Нямаш проблеми с контактите, с даскало, явно и със самочувствието, откъдето следва че явно и с външния вид не си за изхвърляне.....
    Телефонно номерче ще ми дадеш ли?!
    Не, бъзикам се

Е супер, че си се оправил Аз написах коментарче преди това, ма нищо Честито
    simply kanar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си