- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жалка история...
Ей хора да ви се оплача от мене си. Писна ми просто! От 3 месеца съм решил да си намеря гадже обаче просто не мога. И не е че имам проблем с вънщност, характер, самочуствие или контакти. Просто до толкова заради тъпото даскало ми е писнало от живота, че нямам душевни сили да се занимавам с това да свалям някое момиче или дори да се "оглеждам" за по-специално отношение на даден индивид от другия пол (въпреки че кучето на един приятел забелязах че наистина много ми се радва![]()
![]()
)
а общо взето целта на тая тема е да ви помоля дайте няква идея за нещо което да "зарежда" човек с ...сила за живот ли желание ли абе с нещо такова. и ...нали не съм гей?
секса изпълва живота с положителни чувства и любов към света.Пробвай ... а ако искаш сериозна връзка, к*рва няма да ти помогне.Огледай се за някоя съученичка, приятелка или дори съседка![]()
не съм зубър въпреки че си изкарвам високи оценки без да уча (просто слушам в час. ) Единствено дето малко може и от това да е че си направих много лоша система на нощен живот (ох перверзните вие какво си мислите). Системата ми беше да сядам примерно към 11 вечерта на компютъра и да си лягам към 3-4 през нощта и после в 9.00 се будя...
Може би просто от недостига на сън и скуката в даскало да си губя силите. Поне никой не казва че съм гей.А да и за секса не знам все още - девствен съм.
Че не съм гей , не съм. Написах го за ебавка, притеснява ме повече това че хем не ми се занимава, хем като видя една двойка да се разхождат прегърнати в парка или да се целуват ме жегва нещо и ми става гадно. (НЕ СЪМ ЕМО !!!)
Не е гей, просто го мързиКупи си онова...как беше Live Energy май
или просто се накарай да правиш нещо а не казвай само мързи ме и изморен съм
![]()
madafaka
оффф тъп си явно деазнам ве пффф въобще някога докосвал ли си момиче с един пръст![]()
аа...мен не ми е проблем че не съм имал гадже или че не съм се целувал с език и се притеснявам. Просто се чудя защо подяволите има такъв парадокс а именно че искам да имам гадже ама не ми се занимава.
Ами докато не се помръднеш малко няма и гаджета...![]()
Спри с мързела...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пробвай motocrossште ти вдигне адреналина и ште живнеш малко
![]()
... Мисля, че не става дума за мързел...То просто трябва да ти дойде от вътре за какво ти са енергийни напитки. И 5 литра кафе няма да помогнат ако няма желание....
оф от 3 месеца си търсиш и вече изпадаш в шок, че ще си самотник или че си недъгав.
Аз от година и повече си търся приятелка.
Запознах се с адски много момичета, с около 10 се зарибявах, срещи глупости и при всички удрям на камък ама продължавам и не съм се отчаял.
Някой цял живот не намират своята половинка а ти за някакви 3 месеца се вайкаш.
Я горе главата и не му мисли толкова. Всичко с времето си.
Е*и му майката(извинете за израза) това живота си е чиста гавра с нас но понякога за добро .
3 месеца ... 3 месеца нищо,а днеска тамън си слушах една много яка песен на Сабатон и ми пише по скайп някой.... Оказа се че това е едно момиче към което имах много силни чувства преди 1 година, която беше във Италия за неопределено време...и О ЧУДО!!! връща се следна 1ви Юли за 2 години (ахъм да поясня и тя ме харесва) и просто в момента имам чувството че мога да претичам от тука до Рим само и само за да я видя лелеее на 8мото небе съм просто. Хора обичайте се,велико е това чувство , айде чао ви от мене затваряйте темата ако искате, а да и поздрав Sabaton - Rise Of Evil
Стани агент ХХL 3 ... ;]]] Гарантирам ти, че мацките ще ти се лепят ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Не си търси такива приятелки...Първоначално написано от smileforyou12
![]()
иначе отговорът е прост - и се крие в рекламата на Sprite![]()
Колкото си по-отчаян, толкова по- не те щат.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ми кат викаш че можеш ама те мързи каква помощ искаш освен да ти кажа да си вдигнеш задника и да си намериш момиче
Абе, аз като не мога да се наспя вече месец и съм като труп, особено в тея жеги, когато ми се иска да се метна от някъде. Ебати тъпото време! Нещо не говоря много по темата, ама Любов ми е скучен раздел, а се опитвам да си избия всичките глупости, които прочетох днес за Кирил и Методий, учениците им и някви други такива. o_O
Та, иначе към автора - не се притеснявай, ще дойде и твоето време. Света не се върти около гаджетата, намери си някаква друга цел в живота () и всичко ще си дойде на мястото.
ама понякога изобщо не поглеждате коменатите преди вашия...ама нищо...ОБИЧАМ ВИИИПървоначално написано от ShadowHun7er
Аз го прочетох, но трябваше да си излея мъката. ;д
Аз си намерих 3 главни начина за разнообразяване
1- Музика - Най-великото изкуство ...просто няма нищо по-силно от музиката (е тука може да се поспори ма не му е мястото)
2- Тренировки-така или иначе си в едно тотално прее...но настроение и се чувстваш без никаква енергия...еми накарай се да направиш примерно 200 коремни и 100 лицеви ...и всеки ден ги увеличавай
3-Кажи си някой ден "Майната му !!!" и вземи се наспи щото като не спиш добре си прецакваш жизнеността
Щом не ти се занимава в момента с момичета,недей-някой да ти е опрял пистолет в главата..Човека ще дойде когато най-малко го очакваш!Засега се радвай на свободата си и на това,че няма кой да те тормози и да ти скача по нервите.
![]()
Те т'ва е.Животът много се ебава с нас.Всичко се променя супер неочаквано към добро,или към лошо.Хайде успех!Първоначално написано от ShadowHun7er
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Абе не че нещо, ма ти се изкара ебаси пичаНямаш проблеми с контактите, с даскало, явно и със самочувствието, откъдето следва че явно и с външния вид не си за изхвърляне.....
Телефонно номерче ще ми дадеш ли?!![]()
Не, бъзикам се
Е супер, че си се оправилАз написах коментарче преди това, ма нищо
Честито
![]()
simply kanar