.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    haux
    Guest

Moderated: Боядисах се с черно, а сега искам карамелено...

hora poprincip s1m svetlo kestenqva.. napravih se 4erna i sega mi omr1zna..iskam da s1m karameleno...mojete li da dadete snimki i da mi kajete koi nomer i boq e nai prepor14itelen..i kak da nakaram 4ernata boq da padne po b1rzo...4uvala s1m 4e s kiselo mlqko predi banq stavalo..ama nz ? molq vi. ..s1vet4e?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    да си мислила с главата си. черното не може да падне и ако се боядисаш сега изобщо няма да хване.
    и аз сега чакам да израсте естествения ми цвят, за да мога да се направя червена

едит : .. освен ако не я изрусиш с блондор, но тогава косата ти ще заприлича на метла.
    алелуя.

AAAAAAAAAAAAAAA
    Guest
    VIJDASH LI KVO SI PISAL/A ????? 4ERNOTO NE MOJE DA PADNE?????? FRED LI SI IZOB6TO.... AA PO NADOLU PISHESH 4E I TI 4AKASH DA 'PADNE' E NALI NE PADALO..PFF ZLETA...! A AZ PREDI SEDMICA SE BOQDISAH 4ERNA I SQ MI E DO POLOVINATA PADNALA!!!!!!!

fake
    Guest
    не е фред, барни е
    ти като си се боядисала с боя от 50 стотинки мноу ясно 4ешти е паднала, аз се боядисах преди един месец и освен, че ми е леко пораснала косата отгоре, надолу си е съвсем черно.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от AAAAAAAAAAAAAAA
    VIJDASH LI KVO SI PISAL/A ????? 4ERNOTO NE MOJE DA PADNE?????? FRED LI SI IZOB6TO.... AA PO NADOLU PISHESH 4E I TI 4AKASH DA 'PADNE' E NALI NE PADALO..PFF ZLETA...! A AZ PREDI SEDMICA SE BOQDISAH 4ERNA I SQ MI E DO POLOVINATA PADNALA!!!!!!!
    зле ше викаш на майка си, муци
    не съм написала, че чакам да падне, а че чакам да израсте нова коса.
    освен тъпа путка явно си и кьорава.
    и верно вземи си някаква боя, по-скъпа от 3 лв. и ше видим дали ще 'падне'
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си