- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam da si go vurna!!!Nemoga bez nego..
Zdrveite!Of mislq 4e sas zaglavieto vsi4ko ve4e e dostatu4no qsno!Iskam da si varna mom4eto,bez koeto nemoga da jiveq!Razdelixme se predi edna sedmica i sega sme uj samo "priqteli"!No az ne iskam da sme samo fr i mu go kazah v4era!No toi kaza 4e iskal da e free!Az stra6no mnogo go obi4am i iskam toi pak da bude s men!Lipsva mi i sam gotova na vs zada buda otnovo s nego.,,Molq vi za pomo6t..
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
na sila ne se obi4a!toest ne mojesh da go nakarash da bade s teb sled kato toi ne iska!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
От поста ти разбирам,че ти искаш да си с него и го обичаш,но той явно не...човек,който обича не иска да е свободен,а да бъде с човека,който обича.Говори с него и питай какво мисли той по въпроса и дали има някакви чувства.Ако не...мисля,че е по-добре да го забравишно това означава да прекъснеш всякакви отношения с него,защото дори и да сте само приятели ти не можеш да го забравиш.
Ами миличка,много съжалявам.Но наистина ти не можеш да го задължиш да бъде с теб,когато не го иска.Не го карай да се чувства длъжен да бъде с теб,така нищо няма да постигнеш!Поговори с него,кажи му че го обичаш и че искаш да бъдете заедно и т.н. .Питай го какво изпитва към теб и каква е причината да иска да е свободен и когато се изясните сама прецени...А бтв защо се разделихте?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Много кофти. Колко време ходихте? Кой с кого скъса? Ами ако не те обича и наистина иска да е свободен и да се занимава с други, остави го да прави каквото иска, по - добре така, отколкото да е с тебе и да те лъже, да ти изневерява и така нататък. Съсс сигурност ти е трудно, но обич само от едната страна не става... ако той не желае да е с теб, просто няма с какво да го накараш да се върне при теб. Запази достойнството си, връзка без любов няма бъдеще...![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ако наистина те обича и има някакви чувства към тебе няма да предпочита да е свободен и да се размотава с компания ами ще иска да сте заедно.Според мен с това момче не можеш да имаш нищо сериозно.Опитаи се да го забравиш и отдалечиш от него!Дано успееш![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Ако не иска да се върне при теб,не му се моли,повярвяй ми един ден той ще съжалява и той ще те моли.Както казва sherry запази достойнството си.Опитай се да не мислиш за него.Знам няма да ти е лесно,щом го обичаш,но щом те наранява без него може и да си по-щастлива.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
kogato obi4a6 nqkoi,pysni go na svoboda,ako se vurne zna4i e tvi,ako ne-nikoga ne e bil!
Искам да ти кажа всичко,
ала нямам вече глас!
Изгубих го,тъй,без да искам,
докато те виках денем аз.
Плаках!Плаках денонощно!
Всъщност........колкото можах!
Чувствах се така самотно,
сякаш не веднъж умрях.......
ami za6to se skarahte badi po qsna ... za6toto ina4e ne moga da ti dam savet !!!!![]()
ehh tiq kli6enca... originalen/na si kato АНЦУНГ "ADIDAC"Първоначално написано от D1n'Only
![]()
![]()
![]()
a sq po temata - spored men nqmate bade6te zaedno ...i kak taka ne mojesg da jivee6 bez nego.. o6te si malka kato porastne6 6te mislish po drug na4in![]()
Значи отиваш при него с една метална тръба и му казваш да ти стане пак гадже,иначе тръбата ще му шари по главата!
2т.
Първоначално написано от maily
Хм искал да бъде свободен...Ами другият път като го видиш го целуни да видим дали ще иска да е свободен !
ne vijdam kak bixme ti pomognali prosto da xodi da sa ebe v ustata i tova e kakvo se unijavash
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Нали знаеш насила,хубост не става!...Ако той не те обича,няма защо да се унижаваш като му се молиш..Просто един ден излез с него и му кажи всичко каквото мислиш в очите,ще видиш как ще реагира и това е..Ако иска да ходи с момичетата само за едната бройка,мисля че не е за теб и не ми се вярва да бъдеш щастлива с такъв човек![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от NoWallz
леле...
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mili4ka i az sum taka.... samo 1 ti ostava i to e NADEJDATA nez kvo drugo da ti kaja osven tova da se nqdqva6 moje da ne sum prava no vinagi si misla 4e 1 den toi pak 6te se vurne ako iska6 i ti si misli taka moje bi tova e edinsvenia na4 do pogledne6 napred ne se predai lesno i ne pla4i 6ot ot tova polza nqma !!!
POMNI 1 DEN TOI PAK 6TE SE VURNE PRI TEB !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
felacio za si4ki
Ako ne iska da bade s teb ostavi goNedei da si dava6 naprazni nadejdi!