.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: only for girl...

{СрамеЖливка}
    Guest

only for girl...

искам да попитам момичетата дали биха правили секс с момиче...мн ми е интересно и плс без ебавки в темата искам сериозни отговори

Град
    с. Разчепречене, ул. Горно нанадолнище, номер ЩТРЪ
    някоя би сексуална или лес ще прави да...нормална ме въмнява....но да си спомня един известен психолог Фройд беше казал че 97%$ от жените са лесбийки
    бал съм му майката

Голям фен
    Фройд изобщо не е казвал подобно нещо, никъде и никога!На тема "Фройд" ме засягате лично.Първо четете и после цитирайте!

{СрамеЖливка}
    Guest
    97%... съмнявам се!

Супер фен Аватара на maybelline
    Не.То какъв секс могат да правят две момичета?Нито една няма пенис,а с вибратор едва ли е толкова хубаво.Могат да си правят орална и това е.Егати еднообразието.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не не бих правила...някак си не ме влече.Обичам приятеля си и никой нито никоя не ме интересува.Просто не изпитвам любопитство.

Re: only for girl...

Цитирай Първоначално написано от {СрамеЖливка}
    искам да попитам момичетата дали биха правили секс с момиче...мн ми е интересно и плс без ебавки в темата искам сериозни отговори
    НИКОГААА ПО СКОРО АКО НЕКОЯ ИСКА ДА СПИ С МЕНЕ ШЕ Я ИСКОРМАА

Guest
    az pyk bih liubopitno mi e prosto a puk i sum chuvala, che jenite izpitvat poveche udovolstvie imenno s predstaviteli na svoq pol

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хм.. бих пробвала само.. интересно ми е

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    az sa6to bih probvala no ne postoqnno da sam s momi4eta samo moje bi vednaj ot lubopitstvo nali vsi4ko v jivota tr da se opita

Супер фен
    не бих правила!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: only for girl...

Цитирай Първоначално написано от {СрамеЖливка}
    аз ходя с момиче от 3 месеца и половина и правим секс от почти 3 месеца и си ми е супер

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Не.То какъв секс могат да правят две момичета?Нито една няма пенис,а с вибратор едва ли е толкова хубаво.Могат да си правят орална и това е.Егати еднообразието.
    повярваи ми не е така

Повече от фен
    Az sam si savsem normalno momi4e i ne bih probvala ne6to takova-mom4etata vse o6te me privli4at.

Голям фен
    Град
    Stz
    По принцип нямам нищо против!(НЕ СЪМ ЛЕЗБИЙКА)!Интересно ми е!Може би даже с някоя приятелка...а не случайно срещната!

На мен ми харесва с момче и се съмнявам с момиче удоволствието да е по-голямо.Защо ми е някой от същия пол?!Ако исках, можех и сама да се справя!Определено не може да се сравни със секса с момче!

Guest
    Ми не не бих.Поне за сега.Кой знае кво ще ми щукне някой ден.Но за момента...повече от езиче не бих си позволила с момиче :P

Фен
    Град
    out of the reality
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми не не бих.Поне за сега.Кой знае кво ще ми щукне някой ден.Но за момента...повече от езиче не бих си позволила с момиче :P
    тва бях аз м/у другото
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Едва ли-любопитна съм,ама не ми се струва много редно.Не ме привличат сексуално жените-ако го направя ще е от чисто любопитство.

{СрамеЖливка}
    Guest
    Az sam si savsem normalno momi4e i ne bih probvala ne6to takova-mom4etata vse o6te me privli4at.

аз не сам казала: "Зарежете момчетата и фащайте мацките" или нещо такоа...просто питах дали бихте ПРОБВАЛИ а не да обръщате резбата

{СрамеЖливка}
    Guest
    Едва ли-любопитна съм,ама не ми се струва много редно.Не ме привличат сексуално жените-ако го направя ще е от чисто любопитство.
    това имах предвит и аз...от любопитство ама явно някой не ме разбраха

...

Kategorichno Ne.Vyob6te ne mi e liubopitno.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

ф-4е
    Guest
    Ами, аз пък бих правила! Винаги ми е било интересно да опитам! Наистина е от любопитство! Не ме разбирайте погрешно, не съм лесбийка! Имам си приятел, който много обичам! Но мисля, че не пречи да опиташ

Не ме привличат жени, още по-малко привлекателна ми се струва идеята за жена и вибратор, така, че определено не бих. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Ами колкото и предложения да съм получавала (хахаха, сериозно говоря!!!)...НЕ! Е това е едно от малкото неща, за които съм сигурна, че никога няма да направя. Никак не ме преивлича идеята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си