- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- only for girl...
Не бих го направила, не ми допада особено тази идея. А и обичам прекалено много приятеля си, за да му изневеря.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, момичетата не ме привличат, но бих опитала![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз бих пробвала от любопитство ... все пак времето и обществото са такива, че това е нещо нормално и дори до някъде прието.
аз съм опитвала,хубаво беше,НО все пак мъжкото си е мъжко!![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Егати тъпата тема...еми ако е би или хомо ше праи, ако не - не!....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
мисля,че още са останали готини момченца(като моето например),с които да се забавляваме![]()
Преди ми беше интересно даже почи се бях навила..ама кво...неква по цици те лиже и ти бърка с пръсти..друго си е пишката![]()
Бе вие само за вас ли мислите егоистки такиваНе мислите ли как ще се почувства приятелят ви,ако имате такъв,нищо,че темата е за тва дали бихте опитали,но преди тва помислете и за тях.Как бихте реагирали,ако гаджето ви иска да бодне в гъза някой негов приятел?,ами помислете не само ан вас какво ви доставя удовослствие
За това и казах,АКО ИМАТЕ ТАКЪВ,ама нещо не ми се вързва.Начи ако момиче се задоволява с момиче,НЕ е лесбийка,а ако момче с момче,то тогава е гнусен гей,добра преценка имаш.Пък и тва за мечтата,нека момчетата да кажат дали сикат да видят приятелките си да се натискат с момичета,да си бъркат по дупките,да видиш кво щи кажат!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Не знам ама мисля че не съм единствената която мисли за момчетата и момичетата!Просто по принцип много голяма част от момичетата се се целували със свои приятелки,което не ги прави лезбийки!Пък и тва е нещо като момиче,спало с много момчета-курва и момче спало с много момичета-гъзар!Просто така е наложено не мога да ти го обесня!Което пък не означава че като си имам приятел ще го направя с някое момиче!
дам..бих пробвала![]()
За тва говоря,че само глупавите момичета биха пробвали,едно е да се целуваш с момиче,друго е да се натискате по сички възможни параграфи,да си обходите по дупките,тогава вече е простащина,особено пък ако си имаш приятел,ако си нямаш,тогава е простено,демек момичето е загоряло кат гъз и няма кой да го оправи,или е грозно като канализация,тогава е разбираемо да опита нещо подобно
men sushto me privlichat momchetata vse oshteПървоначално написано от anichkaaa
no az bix i mislq da go napravq...
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
bazikam se... nz bix,...no ne mislq..v budeshtite da go napravqПървоначално написано от luda`flirtajika
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!