.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: only for girl...

Не бих го направила, не ми допада особено тази идея. А и обичам прекалено много приятеля си, за да му изневеря.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: only for girl...

Бих се пробвала - звучи ми интересно. Естествено с някое момиче, което уважавам и харесвам.

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    НИКОГААА ПО СКОРО АКО НЕКОЯ ИСКА ДА СПИ С МЕНЕ ШЕ Я ИСКОРМАА
    Но категорично не с тази.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, момичетата не ме привличат, но бих опитала
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    И аз бих пробвала от любопитство ... все пак времето и обществото са такива, че това е нещо нормално и дори до някъде прието.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    аз съм опитвала,хубаво беше,НО все пак мъжкото си е мъжко!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Егати тъпата тема...еми ако е би или хомо ше праи, ако не - не!....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    мисля,че още са останали готини момченца(като моето например),с които да се забавляваме

Голям фен
    Град
    София
    Преди ми беше интересно даже почи се бях навила..ама кво...неква по цици те лиже и ти бърка с пръсти..друго си е пишката

Голям фен
    Град
    Stz
    Винаги ми е било много интересно(не съм лезбийка)...но сигурно трябва да съм много пияна за да го направя!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Фен
    Град
    У Нас!
    Бе вие само за вас ли мислите егоистки такива Не мислите ли как ще се почувства приятелят ви,ако имате такъв,нищо,че темата е за тва дали бихте опитали,но преди тва помислете и за тях.Как бихте реагирали,ако гаджето ви иска да бодне в гъза някой негов приятел?,ами помислете не само ан вас какво ви доставя удовослствие

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Бе вие само за вас ли мислите егоистки такива Не мислите ли как ще се почувства приятелят ви,ако имате такъв,нищо,че темата е за тва дали бихте опитали,но преди тва помислете и за тях.Как бихте реагирали,ако гаджето ви иска да бодне в гъза някой негов приятел?,ами помислете не само ан вас какво ви доставя удовослствие
    А какво те кара да мислиш че жсички си имат приятели?!Пък и все пак тва е мечетата на всяко момче!Пък и много е ясно че ако пр ми иска да се бодне с момче е гей!Което не въжи за нас!

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Цитирай Първоначално написано от doky
    А какво те кара да мислиш че жсички си имат приятели?!Пък и все пак тва е мечетата на всяко момче!Пък и много е ясно че ако пр ми иска да се бодне с момче е гей!Което не въжи за нас!
    За това и казах,АКО ИМАТЕ ТАКЪВ,ама нещо не ми се вързва.Начи ако момиче се задоволява с момиче,НЕ е лесбийка,а ако момче с момче,то тогава е гнусен гей,добра преценка имаш.Пък и тва за мечтата,нека момчетата да кажат дали сикат да видят приятелките си да се натискат с момичета,да си бъркат по дупките,да видиш кво щи кажат!

Голям фен
    Град
    Stz
    Не знам ама мисля че не съм единствената която мисли за момчетата и момичетата!Просто по принцип много голяма част от момичетата се се целували със свои приятелки,което не ги прави лезбийки!Пък и тва е нещо като момиче,спало с много момчета-курва и момче спало с много момичета-гъзар!Просто така е наложено не мога да ти го обесня!Което пък не означава че като си имам приятел ще го направя с някое момиче!

Голям фен
    дам..бих пробвала

Фен
    Град
    У Нас!
    За тва говоря,че само глупавите момичета биха пробвали,едно е да се целуваш с момиче,друго е да се натискате по сички възможни параграфи,да си обходите по дупките,тогава вече е простащина,особено пък ако си имаш приятел,ако си нямаш,тогава е простено,демек момичето е загоряло кат гъз и няма кой да го оправи,или е грозно като канализация,тогава е разбираемо да опита нещо подобно

Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Az sam si savsem normalno momi4e i ne bih probvala ne6to takova-mom4etata vse o6te me privli4at.
    men sushto me privlichat momchetata vse oshte no az bix i mislq da go napravq...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Az sam si savsem normalno momi4e i ne bih probvala ne6to takova-mom4etata vse o6te me privli4at.
    men sushto me privlichat momchetata vse oshte no az bix i mislq da go napravq...
    bazikam se... nz bix,...no ne mislq..v budeshtite da go napravq
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си