- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- po kolko vreme pravite sex
kajete mi mom4eta po kolko vreme izdarjate,az nai malko 4as tva normalno li e,ne e li prekaleno dalgo,ot skoro go pravq i ne sam mnogo navatre v ne6tata
30 мин горе долу
2т.
30 мин горе долу![]()
А втория тек повече от 30
No Brain No Pain!!!
Ami obiknoveno lubovnata igra po 1 4as ili 2...zavisi kolko vreme imame... a samiq sex 10 20 min ...
Ami zna4i 1viq tek okolo 20-30 min i vtoriq ve4e okolo 4as
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Зависи от колко време не съм свършвал, в кво настроение съм и обстановката. Диапазона е голям - 15мин - 1час и 15мин. За тек.
bez lubovna igra po dvaise minuti
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
kakvo e tova tek ?
около 40 мин
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
razli4no.v4era go pravixme mn za kratko-moje bi 10-15 min..pravili sme go i po 40, i 1 4as.
moq nevinnost i greh.....
Ахахаха, добра фантазия имате- по един час, хлапета на по 15 години![]()
![]()
![]()
![]()
Е защо не ? След 1вия тек .. ?
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
ami purvo dosta otdavna ne sum na 15,gadjeto mi e na 19, i 2ro za kvo mi e da si izmislqm?misli6 li 4e mi puka kakvo misli6 ti ili koito i da e ot tozi forum? aide sus zdrave![]()
moq nevinnost i greh.....
amiii okolo 30-40 min ma ako e poi4e sled tfa sam mnogo katalqsal naprao se eno men sa ma ibali![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Средно 1 час...![]()
![]()
Xmm...Da vidim:
1:ako ne q lija na purvi tek moga da iskaram do maximum 25 min
2:ako q lija adski mn se vazbujdam,smisal dori gadjeto mi se 4udi,no az sam golqm lubitel - Sex sled kat sam q lizal nepove4e ot 15 min
3:ve4e na 2ri tek si durja mnogo...neznam kolko no mnogoo!![]()
Първо на първо с приятеля сме на по 21.Второ зависи от доста неща,ако не сме правили дълго време секс-може и за 10-15 мин да свърши.А ако се настрои държи и над час.И нещо странно.След първия ни път в живота(и за двамата) трябваше да се разделим за 20 дена.Та като се видяхме сексът(1 път) беше 2 часа и 15-20 минути.То ест различно си е,но средно са тези цифри.Понякога се случва и по-кратко,а понякога за час и половина!
mi purviq tek mi e nqkade do 20tata minutia a vtoria ve4e pove4e ot 1 chas moga izkaram ......
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
1ви-15тина минути
2ри-няям си на представа![]()
we bie6 edna 4akiq predi seksa vzima6 exstazy, pie6 1 litar voda i cqla no6t moje da iskara6 :P
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Зависи колко бързо го правя иначе средно да кажем час и десет с любовната игра 2 часа...
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "