- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- only for girl...
искам да попитам момичетата дали биха правили секс с момиче...мн ми е интереснои плс без ебавки в темата искам сериозни отговори
![]()
някоя би сексуална или лес ще прави да...нормална ме въмнява....но да си спомня един известен психолог Фройд беше казал че 97%$ от жените са лесбийки
бал съм му майката
Фройд изобщо не е казвал подобно нещо, никъде и никога!На тема "Фройд" ме засягате лично.Първо четете и после цитирайте!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
97%... съмнявам се!![]()
Не.То какъв секс могат да правят две момичета?Нито една няма пенис,а с вибратор едва ли е толкова хубаво.Могат да си правят орална и това е.Егати еднообразието.
Ами не не бих правила...някак си не ме влече.Обичам приятеля си и никой нито никоя не ме интересува.Просто не изпитвам любопитство.
НИКОГААА ПО СКОРО АКО НЕКОЯ ИСКА ДА СПИ С МЕНЕ ШЕ Я ИСКОРМААПървоначално написано от {СрамеЖливка}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az pyk bihliubopitno mi e prosto a puk i sum chuvala, che jenite izpitvat poveche udovolstvie imenno s predstaviteli na svoq pol
![]()
хм.. бих пробвала само.. интересно ми е![]()
![]()
![]()
az sa6to bih probvala no ne postoqnno da sam s momi4eta samo moje bi vednaj ot lubopitstvo nali vsi4ko v jivota tr da se opita
не бих правила!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
аз ходя с момиче от 3 месеца и половина и правим секс от почти 3 месеца и си ми е суперПървоначално написано от {СрамеЖливка}
![]()
повярваи ми не е такаПървоначално написано от maybelline
Az sam si savsem normalno momi4e i ne bih probvala ne6to takova-mom4etata vse o6te me privli4at.
По принцип нямам нищо против!(НЕ СЪМ ЛЕЗБИЙКА)!Интересно ми е!Може би даже с някоя приятелка...а не случайно срещната!
На мен ми харесва с момче и се съмнявам с момиче удоволствието да е по-голямо.Защо ми е някой от същия пол?!Ако исках, можех и сама да се справя!Определено не може да се сравни със секса с момче!
Мине не бих.Поне за сега.Кой знае кво ще ми щукне някой ден.Но за момента...повече от езиче не бих си позволила с момиче :P
тва бях аз м/у друготоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Az sam si savsem normalno momi4e i ne bih probvala ne6to takova-mom4etata vse o6te me privli4at.
аз не сам казала: "Зарежете момчетата и фащайте мацките" или нещо такоа...просто питах дали бихте ПРОБВАЛИ а не да обръщате резбата![]()
![]()
това имах предвит и аз...от любопитство ама явно някой не ме разбрахаЕдва ли-любопитна съм,ама не ми се струва много редно.Не ме привличат сексуално жените-ако го направя ще е от чисто любопитство.![]()
Kategorichno Ne.Vyob6te ne mi e liubopitno.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Ами, аз пък бих правила! Винаги ми е било интересно да опитам! Наистина е от любопитство! Не ме разбирайте погрешно, не съм лесбийка! Имам си приятел, който много обичам! Но мисля, че не пречи да опиташ![]()
Не ме привличат жени, още по-малко привлекателна ми се струва идеята за жена и вибратор, така, че определено не бих. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?