.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    dulsineq_14f
    Guest

много е дълго и тежко да си бременна

Моля само без критики и подигравки...Правих секс с едно момче(не се познаваме,само се чукахме),това беше в началото на месец април(тогава бях на 13,през юли станах на 14).Нямахме презерватив и след две седмици си взех тест за бременност.Излезе положителен Както и да е,наложи се да кажа на нашите.Овикаха ме...абе не сте виждали такъв скандал,накрая мислех че ще ме изгонят от вкъщи.След 2 дни решихме да отидем на лекар.Гинеколожката ме прегледа и т.н. и накрая каза,че можем да изберем дали да абортирам или да задържа бебето.Тя каза за вероятността да не мога да имам деца,ако сега направя аборт и че е напълно възможно да износя едно бебе,въпреки че съм на 14.Сега съм в средата на петия месец и коремът вече започва да ми тежи.А има да трая това до края на януари 2007.В други форуми казват че при разждане страшно боляло и мен ме е страх какво ще стане като дойде времето да родя и аз. Ще обичам бебето и ще се грижа за него,а и нашите ще се грижат,но ме е страх от разждането.Има ли начин да намаля болката някак?Ако например правя някакви упражнения по време на бременността?А мога ли да предизвикам някак раждането през седмия месец например,да не е чак през януари,а през ноември.Искам да свърши вече тая бременност и раждането!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

Re: много е дълго и тежко да си бременна

Цитирай Първоначално написано от dulsineq_14f
    Моля само без критики и подигравки...Правих секс с едно момче(не се познаваме,само се чукахме),това беше в началото на месец април(тогава бях на 13,през юли станах на 14).Нямахме презерватив и след две седмици си взех тест за бременност.Излезе положителен Както и да е,наложи се да кажа на нашите.Овикаха ме...абе не сте виждали такъв скандал,накрая мислех че ще ме изгонят от вкъщи.След 2 дни решихме да отидем на лекар.Гинеколожката ме прегледа и т.н. и накрая каза,че можем да изберем дали да абортирам или да задържа бебето.Тя каза за вероятността да не мога да имам деца,ако сега направя аборт и че е напълно възможно да износя едно бебе,въпреки че съм на 14.Сега съм в средата на петия месец и коремът вече започва да ми тежи.А има да трая това до края на януари 2007.В други форуми казват че при разждане страшно боляло и мен ме е страх какво ще стане като дойде времето да родя и аз. Ще обичам бебето и ще се грижа за него,а и нашите ще се грижат,но ме е страх от разждането.Има ли начин да намаля болката някак?Ако например правя някакви упражнения по време на бременността?А мога ли да предизвикам някак раждането през седмия месец например,да не е чак през януари,а през ноември.Искам да свърши вече тая бременност и раждането!
    Vij mila .... Nqma takiva filmi
    ! postypila si i greshno i pravilno ... neznam ot kade si .. No da ima knijki filmi i kursove predpolagam za bremenni maiki !
    Na 14 si dosta si malka za rajdane i shte ti e mn mn trudno . nqma kakvo da napravish ...... Moje bi si imala izbor da napravish abort po ne tradicionen nachin v nachaloto no sega e kusno i ima mn tejki posledstviq taka che ne probvai .. otnosno nachinite
    Mislq che sa 2

1-viq S upoika ... koqto ti obezchystvqva ... vsi4ko nadolo ot krusta ... slaga se direktno v grubnachniq stulb ako ne se luja .... drugiq e ... ima specialna gimnastika i t.n. za razdvijvane na muskoli i t.n. da se pootpusnat ..... Trqbva i da se naychish da dishash kakto trqbva ..... Nqkade chetoh che rajdaneto vyv Voda ... e po bezbolezneno no me symnqva da napulnite 1 vana i da rodish v neq !!!!!!!!!!!!!!
    Potursi informaciq v google ... v neta po knijarnicite ! ne ti se e padnala leka sydba no si izbrala pravilniq put Eventualen abort pri Lekar vodi do 90% shans da nqmash poveche deca ! ne se pritesnqvai bydi silna ... sega trqbva samo tvoite roditeli da te podkrepqt ! i da bydat do teb !!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Няма да те упреквам сега,направила си погрешен избор с това момче,но както и да е.Каквото станало - станало.На 14 е нормално да ти тежи коремът след петия месец.След месец или повече ще ти е трудно дори да се изправиш от стол,на който си седнала.Към седмия месец може да имаш безболезнени контракции(така наречените контракции на бременността),които не предвещават раждането.Когато започнеш да раждаш,ще боли.Ако е по естествен път,бъди подготвена за всичко.Когато започнеш да се чудиш дали си на този свят или на онзи...знай,че това е напълно нормално(и че все още си на този свят ).По време на раждането ще ти сложат упойка,ако желаеш и тя ще намали болката,но няма да я заличи.Най-важното е да не се страхуваш,защото паниката няма да ти помогне по никакъв начин.Просто го приеми спокойно.Почти всяка жена е раждала,макар и не на 14.Лекарите знаят какво да правят и няма да те оставят да се мъчиш много,spox

Повече от фен
    sichko si e choveshko nqma takiva extri tyka.. a taq tema ako q poglednem ot drug ugul znachi che trqva da se pazim mnogo za da ne se sluchi i na nas tova neshto

Супер фен
    ako ne e ebavka...misli mu ne tolkova za rajdaneto to idva i zaminava za 1 den mn ptrudno e otglejdaneto na deteto i vazpitanieto anoo va6te da pomagat 6tot ti edvali 6te se spravi6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

по-добре изчакай до последно- мисля, че така е по-добре и за теб и за бебето Сигурно ще имаш доста физически и психически препядствия, но те няма да са нищо пред удовлетвореността, която ще ти носи едно малко сладурче
    Не разбирам особено от тази материя и не мога да ти дам съвети, но ако ти се поиска да говориш с някой можеш да ми пишеш на ЛС, мейл или messinger /има ги в профила ми/. Не знам какво е да си точно в това положение, но и аз съм на 14 и знам каква възраст е това
    Успех по-нататък и всичко най-добро на теб и малкото Пожелавам ти коагато порастваш да не съжаляваш нито за миг за постъпката си

pro4etooh samo tova
    Моля само без критики и подигравки...Правих секс с едно момче(не се познаваме,само се чукахме),това беше в началото на месец април(тогава бях на 13,през юли станах на 14).Нямахме презерватив и след две седмици си взех тест за бременност.Излезе положителен
    i mi stana qsno shto za 4ovek si.. i ne iskam da sum gruba ili neshto takova no ne moga da te podkrepq ne mislq 4e si postupila pravilno(govorq za seksa ti s mom4eto) a i shto za dete shte otgledash shtom samata ti si takava boje do kude stigna sveta ...

Голям фен
    Не знам дали могат да ти помогнат тук във форума.По-добре разговаряй с близки и роднини, но хора, които те обичат и няма да ти мрънкат, защото и да искаш, бебето няма как да се върне обратно.Те ще ти обяснят всичко.Родителите ти сигурно са мноо яки щом са взели това решение.Говори с майка си, питай я.

Голям фен
    има начини..некви упражнения и такива.. потърси в интера..или си купи книжки..

Супер фен
    Моите съболезнования Аз сега съм на 14 и не мога да си се представя с корем...не мога да разбера колко ти е тежко ... Ако искаш сериозен отгововор една фр ми каза че неината майка я е родила изключително леко щото няква фр на майка и е казала че като мн се разхожда щяла да мина по леко бремеността,но това са разни табута и аз на такива работи не вярвам..не искам да те опреквам,само ще ти кажа че като си направила грешка ще се наложи да търпиш последстията. Пожелавам ти
    УСПЕХ!!!!

хахах нека ти Ми застреляй се и няма да ти е тежко!
    2т.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    NoWallz eee nedei taka deee.....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Повече от фен
    Много съжалявам за теб. Съсипала си си живота..

Супер фен
    Ех миличка..всеки прави грешки,но ти..съсипала си си живота!Човек расте с годините,за всичко си има време и място..не мога да разбера защо все бързате да правите неща ,които не трябва и когато не трябва.. ..на ти си била на 13 бе..щеше да имаш достатъчно време след някоя година за да правиш секс на воля..защо си избързала толкова?..Както и да е ..станалото станало..нз как на тези години ще гледаш бебе..съжалявам те мила ..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Много съжалявам за теб. Съсипала си си живота..
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Ех миличка..всеки прави грешки,но ти..съсипала си си живота!Човек расте с годините,за всичко си има време и място..не мога да разбера защо все бързате да правите неща ,които не трябва и когато не трябва.. ..на ти си била на 13 бе..щеше да имаш достатъчно време след някоя година за да правиш секс на воля..защо си избързала толкова?..Както и да е ..станалото станало..нз как на тези години ще гледаш бебе..съжалявам те мила ..
    =D> tai siii e napulno =D>

Има всякакви курсове за бременни. Сигурно ще се чувстваш меко казано странно на тях, но ти си си виновна. Супер важно е дишането по време на бремеността. На тези курсове те учат да дишаш по-различни начин, правят се различни упражнения и т.н. Там също ще се научиш и най-малкото как да се грижиш за детето. Въобще подготвят те за най-важното събитие и нещо в живота ти - раждането и детето. Ако те е прекално срам да идеш - купи си някоя друга книжка (имаше една много добра книжка, на чиято корицаи имаше нещо свързано с Активиа....). Със сигурност ще има съвети, важна информация, упражнения и други. Йогата е много полезна за бременни. Най-добрият бг сайт по тая тема е http://bg-mamma.com - има много полезни неща. Но наистина дишането по време на раждане е ключово. Не забравяй, че ще те боли супер много, но... Абе наистина не знаеш на коя планета си и после общо взето ти е лееека мъгла. Упойката ще омекоти нещата. Общо взето като родиш и видиш детето, прегърнеш го, ще забравиш всяка болка

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ ПРЕДЖДАВРЕМЕННО РАЖДАНЕ
    Опасно е както за теб, така и за детето.

Който каквото си надроби - да си го сърба. Заслужила си си тези мъки, но това е призванието на всяка жена. При теб е малко по-раничко... Не мога да те съдя по никакъв начин. Успех.

Nifada_
    Guest
    След като вече си поставена пред свършен факт и няма връщане назад, влез тук и чети:
    www.biberonbg.com
    Има абсолютно всичко за бременност и раждане, както и за гледане на деца.
    Ако искаш личен съвет, пиши ми на лични. Родих преди 6 месеца.

петя
    Guest

бг-мама

много поле3ен форум 3а теб :

http://forum.bg-mamma.com/index.php

3адай вьпросите си там.

Guest
    Аз просто незнам какво да кажа,а и мисля,че ще е излишно.Само не ми стана ясно каде се вписва бащата в картинката,а ми се струва важно.Той знае ли изобщо?

Повече от фен
    Секцио - ще си спестиш много проблеми в бъдеще.
    Ползва търсачката.

FiRe_LaDy
    Guest
    Vij mila pyrvo nedei da sa mychish da pridizvikash rajdaneto da stane po skoro,zashtoto e mnogo riskovano i moje bebeto da umre poradi malko kilogrami i t.n.Izchakai si do kogato prosto toreshi samo da izleze.Gadno e,ama sama si si vinovna i sega si nosish posledstviqta.Ne te obvinqvam,zashtoto predi nqkolko dena,blizo 10 i az shtqh da spq s edno momche bez prezervativ tyi kato nqmahme,no ne napravihme nishto tyi kato v posledniq moment se osyznah che pravq greshka,zashtoto i dvamata bqhme piqni.NO spox.Shte izminat teq meseci,shte si go rodish i sichko shte byde nared ne se trevoji.Shtom roditelite ti sa kazali che shte se grijat za nego i shte ti pomagat.Ti ne si iskala da stane taka .. a i edva li na 14 godini shte ti e do tova d aimash dete,no ponqkoga Bog ni nakazva za greshkite ni.E moga da ti pojelaq uspeh i leko rajdane.I dano bebcheto byde dobre kakto i ti i ne se pritisnqvai.A sega se setih mojesh i da govorish s doktorite ako naistina mnogo te e strah ot rajdaneto da gi nakarash da ti slojat upoika i da to izvadqt s operaciq.E uspehh i ne se otchaivai.Vsqko zlo za dobro.

Голям фен
    Град
    София
    Съжалявам много, но не мога да си представя че в тази тема има доза истина!
    Какви са тези родители, които ще оставят дъщеря си на 14 да ражда?
    Ти знаеш ли, че при раждането има опасност да умреш и куп други усложнения! А и вече да си в петия месец и да не си се информирала колко опасно е преждевременното раждане???
    Дано да е само ебавка, щот иначе .....
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    mhm ako temata ne e nqkoq typa ebavka moga samo da ti kaja 4e vse edno az sega da trygna da razjdam tova ne6to e typo..neiskam da si sasipvam jivota o6te ot sega sajalqvam mn no nemislq 4e govori6 seriozno
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

neshto mi zvu4i mnogo smeshno momi4e na 14 da poseshtava saitove ot sorta na beberon.bg ili nqkakvi takiva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си