.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    РЕСПЕКТИРАН
    Guest
    На 20 съм аз,момче.Не мога да ти опиша просто колко ме респектира постъпката ти,на тебе и родителите ти,да задържите и отгледате детето.Думите ти,че ще го обичаш пък просто ме изпълват с гордост,че има момичета като тебе.Постъпила си правилно и бъди спокойна за това,детенцето заслужава да живее и заслужава да живее точно с майка си,с истинската си майка и истинското си семейство.Нищо не си съсипала,най-малко живота си,той тепърва започва.Щом майка ти и баща ти ще помагат бъди убедена,че няма да пропуснеш нищо,което имат връстничките ти.Бъди горда със себе си,някои твои наборки още с кукли си играят,чудят се каква трева да пробват,как да се харесат на някой мушмурок от съседния клас.....а ти вече си дала живот,разбираш ли само какво велико нещо си направила,повярвай ми няма да съжаляваш,ще си най-щастливия човек на земята щом видиш очичките на детето си.За болката не знам как е при раждане,но се успокой,докторите всичко си разбират и ще ти дадат каквото трябва,за да не те боли и да бъде всичко наред за теб и детето.Пак ти казвам - гордей се със себе си,не знаш какви страхливи мишки има на по 20,25 години дори,какво дете,те ги е страх дори да поемат отговорност за най-малки неща.Пожелавам ти успех и щастие,на теб и детето,както и на родителите ти,просто съм възхитен от вас и се радвам,че има такива свестни хора,които са готови да се погрижат за невинно детенце,макар и нежелано,но то е част от вашето семейство вече.Детето ти като порастне ще каже за тебе,че има най-великата майка на света,защото от 1 000 000 момичета на твота възраст 100 биха родили,99 биха изоставили децата си,но ти не и детето ти ще оцени това,повярвай ми,ще се гордее с тебе,че си му дала живот и,че си имала смелост да си го отгледаш.Здраве и щастие на всички ви отново,изключителни хора сте.

РЕСПЕКТИРАН
    Guest
    Като говорите за съсипани животи аз имах позната забременя на 16.Родителите й я принудиха да абортира,аз я разубеждавах,молех я да си запази детето,но кой бях аз,просто добър приятел.Въпросната вече не може да има деца никога след аборта,скара се с родителите си за това,че са й съсипали живота,живее сама и живота й наистина е съсипан.Впрочем,къде е копелето,което се води баща на детето ти,къде се крие мерзавеца страхлив?

Супер фен
    Еми аз бих направила аборт .Знам че е лошо и знам че едно дете е най-хубавото което може да се случи на човек,но не и на човек на 14 години.Защо не помисли на 14 тепърва ще ти предстоят най-различни вълнения ,изпити, купони и т.н. и вместо да си нормално тийнче ти ще трябва да стоиш у вас и да се грижиш за едно ДЕТЕ !!! Оф бе нз главата ми не го побира

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Товаа СЪКС!
    Гадноо
    Еми твой си проблем....има хапчетаа и секви такива,които не могат да наранят на нищо...освен да те предпазят от забременяване!Ех хубавото че 9 месеца без цикъл
    Според мен си си съсипала живота...ами даскалото,бъдещето?Както толкова искаш бебето трябваа да му се отдадеш....добре че родителите ти са с теб и ще ти помагат!
    Ами за раждането аз съм питала майка дали е боляло....тя вика че да ти вадят зъб повече боли!Няма от какво да се притесняваш....то бремеността е най-гадното май....тва с гаденетоо...ти като минеш през това раждането ще ти се струва нищо!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
    Guest
    q se uspokoite! izbora si e nein, i go e naporavila po dobre i daite saveti za bebeto a tiq det kazvat che na 14 si igraesh na kukli ili che na 14 e normalno da pravish sex .... no comment na 14 godini e vremeto da izlizash da si namirash priqteli , gadjeta ,celuvki, bazici i t.n. i v nikakav sluchai barbi ili sex

Цитирай Първоначално написано от РЕСПЕКТИРАН
    Като говорите за съсипани животи аз имах позната забременя на 16.Родителите й я принудиха да абортира,аз я разубеждавах,молех я да си запази детето,но кой бях аз,просто добър приятел.Въпросната вече не може да има деца никога след аборта,скара се с родителите си за това,че са й съсипали живота,живее сама и живота й наистина е съсипан.Впрочем,къде е копелето,което се води баща на детето ти,къде се крие мерзавеца страхлив?
    I az tova se pitah

In Search Of Sunrise 7 Asia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си