Моля само без критики и подигравки...Правих секс с едно момче(не се познаваме,само се чукахме),това беше в началото на месец април(тогава бях на 13,през юли станах на 14).Нямахме презерватив и след две седмици си взех тест за бременност.Излезе положителен Както и да е,наложи се да кажа на нашите.Овикаха ме...абе не сте виждали такъв скандал,накрая мислех че ще ме изгонят от вкъщи.След 2 дни решихме да отидем на лекар.Гинеколожката ме прегледа и т.н. и накрая каза,че можем да изберем дали да абортирам или да задържа бебето.Тя каза за вероятността да не мога да имам деца,ако сега направя аборт и че е напълно възможно да износя едно бебе,въпреки че съм на 14.Сега съм в средата на петия месец и коремът вече започва да ми тежи.А има да трая това до края на януари 2007.В други форуми казват че при разждане страшно боляло и мен ме е страх какво ще стане като дойде времето да родя и аз. Ще обичам бебето и ще се грижа за него,а и нашите ще се грижат,но ме е страх от разждането.Има ли начин да намаля болката някак?Ако например правя някакви упражнения по време на бременността?А мога ли да предизвикам някак раждането през седмия месец например,да не е чак през януари,а през ноември.Искам да свърши вече тая бременност и раждането!