Ако наистина темата не е ебавка се надявам да прочетеш това!
Първо не мога да те упреквам че си постъпила грешно или не, но като се замисля и двете имат последствияза теб. Ако беше абортирала възможността да забременееш за втори път се свежда до 30-50%...Второ щом гинеколожката ти е казала че можеш да износиш бебчето значи наистина можеш. Обикновено когато има и най-малкият проблем казват че е най-добре да се прекъсне бременноста. Трето, радвам се че родителите ще ти помагат. Но Наистина както си го написала звучиш като една малко разглезено дете което мисли само и единствено за себе си. Представи си ако беше приятно всеки би раждал. Да но незнам дали после ще съумееш да дадеш цялата си обич на него или просто ще го хвърлиш да родителите си.
Не те обвинявам че си сгрешила но и не те поздравявам!Сега се замислям, (недай си Боже) ако на мен се случи нещо такова макар че съм на 16 какво щях да направя. Защото аз съм твърдо против абортите, но не искам да си страдам заради едното чукане и то само за една вечер.
Нищо друго не ми остава освен да ти пожелая много успех, късмет, Много ама МНОГО търпение и се опитай да мислиш за хубавите моменти които те очакват с бебчето ти!