- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бельо носите?
az nosq pra6ki i mn mn rqdko bokserki aa za mom4eto bokserki mm izob6to ne haresvam slip4eta nito pra6ki pri majete
az- 4erni boxerki tq 4erni pra6ki bez sutien![]()
Az sam momiche i nosia vsiakakvo belio-gachti,bikini,prachki i bokserki!Da ne zabraviame sutieni,bustieta,potnici i teniski!V momenta sam s bikini i edno potniche.A predpochitam momchetata da nosiat slipove,po-sexi e,a i se ochertavat nay-apetitnite formi na majkoto tialo!S bokserkite vse edno sa v niakakav parachut-jalko,che povecheto momcheta nosiat imenno tiah!
![]()
Аз лично нося боксерки, кефат ме как ми седят а си са цифра удобни, а за гаджето ми... малии няма да ви казвам как се чувствам като я видя с розови или черни боксерки(изрязани)
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал
Ami az nosq pra6ki i bokserki s niska taliq, a gadjeto mi nosi bokseri prilepnali platno po tqloto mu..... ah...![]()
Ami az nosq pra6ki i bokserki s niska taliq, a gadjeto mi nosi bokseri prilepnali platno po tqloto mu..... ah...![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
еми само боксерки \/ , предимно черни, прилепнали с ниска талия а не от другите( некви разпуснати като цигански шалвари )
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
A po temata bokserki s niska taliq rozovi ili sini
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
аз съм на боксерки и дантелени бикини... а гаджето ми е с "фърчащи" боксерки
най са ми одобни боксерките пъкприятеля ми сащто носи боксерки
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
Белио не нося![]()
az ne nosiq belio a priqteliqt mi nosi hubavi opisani sllipove..pozofki ot men sa mu...mn e seksi i sladko;}
естествено, че не нося никакво бельо
udobnoooo
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Аз нося предимно боксерки..най-удобни са ми,иначе нося и прашки и бикини...както вече казаха зависи от случая..А приятелят ми носи боксерки \/
мъж с прашки = педераст
Представям си го, сигурно и прашките си сменятеПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
Аз нося боксерки - удобни са...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ami az nosq i prashki i boksreki - spored zavisi![]()
аз нося само прашки, а за момче по ме кефят боксерки :P
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
не съм селянка, не нося бельо
Първоначално написано от синята фенка
![]()
![]()
![]()
az sam po pishka,taka e nai-weselo da mi se weqt madyrite![]()
Аз нося прашку предимно , секси боди или боксерки , обаче бикини-ТАБУ !
It's a first day of the rest of your Life !
Nickname v IRC : BaByT{}}}
E-Mail : belq.delarossa@abv.bg
My PicZz : www.vikencety.aha.bg
поне сменяте ли ги от време на време???Първоначално написано от MidnightScream
България над всичко!
ами аз нося само пра6ки![]()
а за гаджето ми искам само боксерки мразяя слипове ужасни са..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx