.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    когато съм с бельо то е прашки, понякога имам и секси боксерки, също се нося и без бельо в по-топлите месеци от сезона.
    харесвам нежно бельо, класически тип, по-спортните форми не са секси и твърде рядко слагам такива.
    любимите ми цветове са червено и черно. особено актуално е и телесния цвят, което доста добре се връзва с подходящи чорапи, но пък черното в тази комбинация (може и жартиера) си е класика.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    когато съм с бельо то е прашки, понякога имам и секси боксерки, също се нося и без бельо в по-топлите месеци от сезона.
    харесвам нежно бельо, класически тип, по-спортните форми не са секси и твърде рядко слагам такива.
    любимите ми цветове са червено и черно. особено актуално е и телесния цвят, което доста добре се връзва с подходящи чорапи, но пък черното в тази комбинация (може и жартиера) си е класика.
    Еех а аз се чудех кое е курвето от форума

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    i dvamata haresvame pove4e bokserkite i gi nosim no az prez lqtotto predpo4itam pra6ki

Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    az ne nosiq belio a priqteliqt mi nosi hubavi opisani sllipove..pozofki ot men sa mu...mn e seksi i sladko;}
    Той само тези розоФките ли носи ?? Не си ли ги сменя

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Az nosq vateni napoleonki sys specialen kalyf za penisa podplaten s ovcha vylna.

Шарън Стоун
    Guest
    Днес е топличко и се нося без.

Потърсете в някоя видеотека филма "Първичен инстинкт", който се прожектира по кината, когато вие се раждахте и ще може да видите за какво става дума

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ateto
    Az nosq vateni napoleonki sys specialen kalyf za penisa podplaten s ovcha vylna.
    Мернах модела от кевлар против заблудени куршуми и компресор за помпане в инзънредни ситуации.

Майн
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ateto
    Мернах модела от кевлар против заблудени куршуми и компресор за помпане в инзънредни ситуации.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз попринцип нося само прашки , но понякога и боксерки . Приятеля ми носи само тесни боксерки

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Не нося

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Шарън Стоун
    Днес е топличко и се нося без.

Потърсете в някоя видеотека филма "Първичен инстинкт", който се прожектира по кината, когато вие се раждахте и ще може да видите за какво става дума
    Много си старомодна бе мацко, за таа цел нема видеотеки вече, има си Интернет

е кой сака да зяпа

ае http://www.vbox7.com/play:31adbe79

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си