Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
При този тип мъже сериозните връзки са нещо по-рядко срещано от при някои други "видове" така да се каже. Но естествено и те са хора и е възможно да хлътнат. Ти сама разбираш рисковете от това да бъдеш с такъв мъж. Да превъзпиташ мъж е почти невъзможно честно казано. А това че е свикнал да има всичко,винаги всичко да получава...ами аз бях с такъв човек и на мен грешката ми беше, че му позволих да ме има и...накрая ми се насити и повече не съм му нужна. Доста ясно искаше да бъда друга, но не ми се играеха неговите игри. Имам чувството,че такива мъже гледат доста повърхностно на един човек. Но пак ти казвам- това е моят случай. Възможно е да е проимал наистина някакви чувства към теб...ако искаш можеш да пробваш да бъдеш с него, но предпазливо.
Mersi mila , naistina si mnogo prava, ako sym te razbrala pravilno za predpazlivosta, az ne moga da se vliubq v nego , ne i na tova polojenie, ne se vpechetlqvam ot parite mu, nito ot koli,nito skapi zavedeniq! i vse pak vqrvam che horata se promenqt, dvama maje sa se promenqli zaradi men i sam imala naistina 2 strahotni vrazki ..edinstvenoto koeto me spira e tova che mi e pisnalo ot eksperimenti.. iskam vrazka!