- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- sk8,кецове
красоотаа !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
emi vij sq az na gallaz i globe nqmam i nz,no dokolkoto vidqx da naisitna ne sa dobri... dvs,osiris damПървоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ooo az ne sum davala za dvs... i t.n. prosto mi e int ... imam na mania :P sega... ot "na tumno"e davala sum 100 lv za obuvki,no naisitna sama da subera za takiva... kato dvs..malko trudno...(no az shte subera de)Първоначално написано от Анонимко
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
sega za GLOBE i GALLAZ mn zavisi ot modela.6ot naistina ima nqkoi,koito za mesec dva i stavat na parcal,no moite gallazki ve4e vtora godina sa si zdravi(e malko podmetkata iztanq,no ne 4ak da ne se nosqt,puk i az ot karane q iztanih ne ot drugo)
ETNIES spored men sa mn dobri.hem sa zdravi,hem sa i udobni puk i s hubavi modeli.no ne sa evtini.puk i tuka v BG ne se vnasqt mnogo mnogo.po 4ujdi saitove sum vijdala naistina qki modeli.
DVS ne sum imala dosega,no ot hora,koito imat znam,4e sa sa6to edno strahotni kecki i opredeleno izdarjat dalgo.
hey now !!!
kude karashПървоначално написано от bunnie
абе bunnie ти как се казваш? 'щото са много малко момичетата,които карат СЕРИОЗНО скейт![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ти наистина ли си мислиш, че тя кара сериозно?
Кецовете, които най ми харесват, са тези на Etnies и Osiris.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ami kade li ne karam.tva lqto karah v sozopol poneje samo tam bqh za dosta dalgo vreme.ina4e na pametnika sum hodila vednaj dvaj ma s priqteli,no ne me izkefi.moje bi 6ot ucelvah gadno vreme i zatva.karam kadeto mi padne.glavno v zadniq dvor na daskaloto mi 6ot tam ima qki rab4eta,nekvi podobni na kateru6ki i pro4ie i si e super.ina4e zavisi kakvo razbira6 pod seriozno karane.6ot sa poslednite dni ot vakanciata sorry za izraza,no si kasah g**a ot karane ... ma to nz kolko moje da se nare4e tva seriozno karane.hodq si si pritqeli,u4a trik4eta,vdigam kupon kato ne6to mi lepne i taka ... ina4e sum boji priqtno mi e.nadali me znae6 ma to ne mi e mnoo zor.e,moje da se vidim na nqkoe sastezanie.do tagava ...
hey now !!!
Bojidara ? ili... Bojidar ? abe m/f ? Na men mi e pr. da se zapoznaemПървоначално написано от bunnie
![]()
ami vsa6tnost sam bojana ...i na men mi e priqtno kakto ve4e kazah ... a ti kara6 li,ako da kade,ot kolko vreme i pro4ie ...
hey now !!!
хех..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
lacoste kecovete prosto sa ubiistveni![]()
-= LAUTA-ARMY =-
the usual suspect
will never die 1936
по колко пъти на месец ще пускате тема-кецове и ск8...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Споменах гиПървоначално написано от fake
.
Междудругото аз съм с Osiris и ги нося оооот .... март! Единственият кусур, е че леко избеляха. Не карам, но са видели доста млатене.
Не ви разбирам.. аз ако не карах щях да си взимам Мания.. перфектни са за ходене![]()
spored men ima dva varianta - da si zima6 evtini kecki,6ot kato kara6 stavat na banica ili da si kupuva6 ot po-skapite,no da ti izdarjat pove4e.mnogo mi e zor na men s kvo hodq,vajnoto da e udobno.a 6to se otnasq do karane - koi kvot iska da si zima.to nali otiva6 da kara6,a ne na reviu ... vapreki 4e oficialen skater e mn interesno ponqtie ...![]()
hey now !!!
Винаги съм искал да карам с официален костюм.. вратовръзка,папионка и лачени обувки...Първоначално написано от bunnie
![]()
moje i kato go napravi6 da se snima6 ... ma ne be seriozno 4uvala sum edin fr,koito kara da kazva,4e poneje 6e u4astva v sastezanie,trqbva da se oble4e oficialno ... taka i ne vidqh oficialnoto mu,no tvoito nqma da go izpusna ... moje da si varje6 sk8ta za edna limozina,za da bade po-fashion ...
hey now !!!
exexe m/udrugoto shto ne papionka ?Първоначално написано от bunnie
oficialen sk8-tfa e mn qko
![]()
що не пуснете тема за кецове и бл8???
се пак с нещо трябва да отидеш до ръба (евентуално) да се пеубуеш....
Gott wei
mda mojex da pusna takava...(ne che e kusno de...),no men me interesuvaxa dve neshta za kecove i za sk8....Първоначално написано от az_i_ko_we
DVS![]()
![]()
![]()
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
naskoro(ot dva dena ..Първоначално написано от sme6ka
) zaglejdax krakata na tezi s kecove
i gledam...mn nosqt lakai,dvs,maniq... i tuk tam..emerica...osiris i t.n.
Как можа да станеш наркоман?Как можа,а?Къф си тупан!Толкова ли не издържа?!Толкова ли ти е готино на игла? Още ти се чудя как можа,a?![]()
Sega weche razbiram zashto tozi forum i data.bg sa se prewyrnali w sinonim na typotiata. Nekvi 14-15 godishni pikli obiasnivat koi kecove sa bili po-dobri, dawat akyl na razni rookie-ta (hehe) kakvo da si kupiat. Samo towa e dostatychno - Местожителство: [nDk]-tam nai chesto sum. Super Zhalki ste.