- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- sk8,кецове
vij sq kfo....1.temata koqto pusnax beshe takava,che AZ PITAM koi kecove sa po dobri,a ne AZ DA DAVAM AKUL i 2. kfo kato xodish na ndk ? Az i na pametnika sum xodilq i kfo...men mn me int puk tvoeto mnenie-nito te poznavam nito nishto !!!Priemam mnenieto ti,no greshish akto kazvash,che 14-15 pikli ucheli drugite z akecove 1 sum na 13 i 2 pitam ,a ne uchaПървоначално написано от Psycho Realm
{ }
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Този пост искам всеки да го прочете!Абсолютно вярно!Евалата пич, много си прав!Първоначално написано от Psycho Realm
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Tomagochi, nauchi se da pishesh predi da mi otgovariash. Nikoi ne go interesuwa kyde hodish. Over.Първоначално написано от luda`flirtajika
nikoi ne go interesuva i ti kude xodish,no karai dai da go karame po spokoinoПървоначално написано от Psycho Realm
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
luda`flirtajika, дете, чети постовете на Psycho Realm много бавно и поне по 10 пъти, за да ги разбереш..... щото същество с толкова мозък, като теб дори детска книжка не може да схване от първия път!
Ай' млъкни веднъж завинаги, че наистина ставаш смешна(като останалите 214125152643, които ми се обясняват кои кецове били по-яки, к'ви си купили и за к'ви си мечтаят)![]()
abe chovek ti cheti moite postove ne po 10,a po 100 puti,shtoto se opitvam da vi obqsnq-ne davam akul za kecove,a pitam koi sa nai dobri-s edna duma iskam da mi se obqsni,no ti si tolkova zle,che i tfa ne mojesh da sxvanesh...kazax vi-ISKAM MNENIETO Vi-spored vas...koi kecove sa nai dobri !,a ne da me obijdate...Първоначално написано от Анонимко
luda`flirtajika
по такива като теб
нищо лично,просто в момнета мразим всичко
та по темата май на тебе `ши ти дойде онова в главата,дето се нарича акъл чак когато некой скейтър си завре дъската в задника ти
даеба ника,даеба латиницата,даеба кецовете,даеба модата
тебе не че те интересува спорта или обувките,тебе те интересува това че са модерни
тебе те интересуват готЯните батковци с дъски,дето са ъндърграунд и толкова генгстаа че имат привилегията да ти бръкнат под полата
тебе те интересуват модерните неща,които след 2-3 години отминават и вече ги няма
след т`ва идва едно голямо бум и ти пак се хвърляш на следващата мания,завладяла 97% от българските "тийн гърлс" които с радост и удоволствие размятат наляво-надясно що някоя задник,що некоя цица в "Double visison" или в "Amor"
![]()
forrzi както винаги е праваСпециално за флиртаджийката не мога да кажа дали е такава.. не я познавам, но иначе и мен ме дразни тв'а в днешната младеж
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Дори аз се чувствам застрашен след тези яростни слова...Първоначално написано от forrzi
Аз пък днеска ходих до "Саботаж" и си избрах едни "Ванс"-ки.Дано да изтраят повече от предишните,любими "Найк"ове...![]()
Emerica и DC !!!
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
DC... ти лууд ли сиПървоначално написано от sk8_dont_h8
![]()
![]()
абе стенли,къде се затри?!Първоначално написано от sk8_dont_h8
![]()
поздрЪви-блах(:
чшшш... аре без имена?! Ше стане вАргал тука ся..Първоначално написано от forrzi
![]()
![]()
luda`flirtajika, само да ти кажа, че G-тата (това така обичано от теб определение) нямат нищо общо със скейтърите.
Е то е най-дЖи да си смъкнат рапЕр (дрехите по възможност да са G-wear)и да караш на switch, захапал фаса и да редуваш shove-it и nollie. Ама от време на време да ставаш да караш иначе циклиш някъде в седнало положение и пиеш Ариана от двулитрово шишеПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
xmm predi nqkolko dena si kupix 1ni kecove na lakai..naqdvam se da sa zdravi![]()
![]()
![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
da jivei vinagi to4noto mnenie na skate_warrior ... 4ove4e,imam 4ustvoto,4e si gi gledal dosta vnimatelno,6tom znae6 takiz podrobnosti (makar 4e ne trudno,da gi zabeleji6,TE SA NAVSQKADE)Първоначално написано от skate_warrior
hey now !!!
Ако си рапЕр пиеш ариана, ако си рапър пиеш 40ozПървоначално написано от skate_warrior
![]()
хайде да пляскаме с ръчички? =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едва ли някой от форума знае...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
аз лично не съм..![]()
и аз не съм пил
ne xaresvam oniq batkovci,ne xodq v DV i amor,nito puk se svalqm na nqkogo i ne sum ot oniq det si menqt vkusa vseki den !!!
PS:forrzy sama kaza,che ne sum i ot lubimkite tui,che ne mi puka za neinoto mnenie.az samo pitax,sry ne e trqbvalo
abe bate,ti se ima6 oba4e za mnoo golem skeitar.kat te gledam 2/3 ot vremeto prekarva6 v toq forum mesto da kara6.mnou interesno,4e se izkarva6 i poznava4.tai 4e are si zapazi dragocennite mneniica ot sorta na toq kuv bil,onq kuv bil za sebe si.6ot mi se prai6 tuka na 4ovek,koito razbira i vseki vtori bil pozior,ama ti si pove4e pozior ot cela sofia i okolnostite vzeti zaedno.Първоначално написано от skate_warrior