- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета, танцувате ли ?
Абсолютен бастун..."играя" от бар на бар![]()
xxx![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ако преди това ме пребият и ме замъкнат в дискотека, където НЯМА чалга, "си държа чашката и си клатя главата скромно в ритъм", но... В следствие на чашите си ставам и го удрям на импровицаий. Общо взето май се получава.Ако нещо немога да хвана ритъма пооглеждам се за добре танцуващи момичета и го хващам.
![]()
само с гаджето
Ami protivno na mnenieto 4e mom4etata sa "kato udarena ot tok koko6ka" e az sled 2 4a6ki i sam ve4e na dancinga![]()
И аз съм там.Първоначално написано от magesnik
![]()
![]()
Да - требе да ме видите как разкарвам масата си из дансинга на латино и как правя робота :P Но за пого съм вече дъртичък - кокалите ме болят нещо...
Мйетъл ораган!
golqm dance mu udrqm kato sum na gradus![]()
Танцувай с мен, богиньо бяла,
жарава бясна постели.
Как мога да не вярвам в Рая,
щом тази лудост носиш ти!
Танцувам си и хич не ми пука. Мисля, че се справям добре..
танцувам на всичко, на което мога да хвана ритъма. Давам всичко от себе си в танца, ако ще да изглеждам като първия селтак. Раздавам се до край, за да бъде удоволствието от танца съвършено.
Кълча си дупито и на кючеци, и на ретро, и на по-живи стилове от рода на буги и .. оффф, излезе ми от главата стила - ама пак е по-ретро /предимно по двойки се денси на него/..
даже искам да се запиша на салса, макар да ми е малко късно.. преди ходих на 'уроци' при един Мигел, разправят бил най-добрия в София.. ама знам ли, точно днес ми хрумна, че искам много да се занимавам с това, даже партньорка съм си намерил и ако някой добър съфорумец ми препоръча някоя школа, даде линк или нещо от сорта - хващам си я под ръчичка и отиваме..
EdiT след няколко часа:
СУИНГ имах предвид по-горе![]()
Ако може да танцува - добре, нямам нищо против...обаче, ако е като дърво...препочитам да си държи чашката, че иначе избухвам в смях става много...![]()
Като статуя съм....затва си стоя седнал с чашката и скромно си клатя главата![]()
Ахахаха и аз съм така. С доволно количество алкохол ставам неописуем танцьор, обаче.Първоначално написано от xaxo_xixi
\
/
![]()
Кат не ходя по дискотеки не ми се налага да танцувам, а с мацката като съм танцувамеПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
като къци въпцаров от вица на слави дето завършваше с:
"Момчета как се преебах а?"
2, 11 и 8 точка системно - бан
ако е такъв неПървоначално написано от Jamalska
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Уби меПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
/rossa./
da e az si dendam .ne ma ebe![]()
А какво стана с междинния вариант, да танцува с чашкатаПървоначално написано от LunaTriCk
Мен примерно ми е много гадно, ако някой се забучи в ъгъла да си пие вместо да танцува (като може) Губи ми се веселото така
Винаги ще предпочета момчето да танцува
понякога е доста забавно
![]()
awe az nz kak da densam i iskam se nau4a (ama ne mi se xoi na uroci) i az sam kat nekfo dyrvo na dansinga ebatiako nekoi znai kak moga se nau4a da pi6e pls! A kak se densa na house? (sry 4e pi6a tuka ama re6ix da ne pravq nova tema makar 4e taq e stara)
с алкохол мойто момче, с алкохолПървоначално написано от Госt
![]()
Ако може да танцува - добре, нямам нищо против...обаче, ако е като дърво...препочитам да си държи чашката, че иначе избухвам в смях става много...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Най-често държа чашката и поклащам глава скромно в ритъм, а ако пуснат някой здрав хаус или техно,малко по-нескромно (понякога) :P
oo mn sum lud
kato Jacko sum ....
Xaxaxxa mi men priqtelq mi tancuva priemlivo ma na nekvo elektronno i mi e qko i toi da tancuva s mene xaxa...ina4e ne sum go vijdala kak e v drugite tanciHm, aaaa edin drug priqtel e mnogo sme6en- nekuv vinagi s bira ili energy v ruka i samo se pokla6ta kato nekuv maloumnik xaxa, a ot vreme na vreme pravi i po nqkoe dvijenie sus svobodnata ruka stil rapirane na Mi6o 6amara... Am a puk edin drug priqtel napravo kak tancuva ne e istina- ne sum vijdala mom4e po-qko da tancuva, nekvo verno 4e sa nai-iztre6telite dvijeniq, ama napravo ebati qkoto go pravi... hehe e pak na nekvo elektronno
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.