Hora iskam da vi kaja ne6to vajno!Obi4aite se,dori i da boli!Za6toto 4ak sega sled kato zagubih vs razbiram,4e sam obi4ala!6te vi razkaja svoqta istoriq na kratko,a vie sami si pravete izvodite!Hodeh s gadjeto mi 4 godini i 7 meseca!Vs varve6e idealno,dokato edin den az ne mu izneverih s negoviq nai-dobar priqtel!Togava vapreki,4e vs mu se prismivaha i mu kazvaha 4e e bokluk gadjeto mi se varna pri men!Az si misleh,4e e zabravil tozi slu4ai,no toi go e tail v sebe si celi 7 meseca!V edin moment toi zapo4va da se darji gadno s men,da me izbqgva i da me ubijda!Karahme se postoqnno!I az re6ih 4e pove4e nemojem da prodaljavame taka!Pogovorihme si,no toi ne se promeni,a mi se izsmq v liceto!Az si tragnah bez da kaja ni6to,posle mu napisah sms,s koito mu kazah 4e kasame!Az znam,4e toi me obi4a,kakto i az nego!Edin na6 ob6t fr mi kaza,4e toi se e darjal taka zaradi moqta iznevqra!4ak sega osaznavam svoqta gre6ka!Mn mi e gadno,no toi kazva,4e neiska da sme zaedno i se darji ujasno s men!Kadeto i da otida,vseki me pita za6to ne sam s nego!Vs mi napomnq na nego,dori i doma mi!Gledam na6ite snimki,slu6am na6te pesni i salzite sami poti4at!Sajalqvam za vs,koeto sam mu napravila i 4ak sega razbiram,4e az sam vinovna!Tai kato nemoga da varna vremeto nazad i da popravq svoita gre6ka kazvam na vs-Hora obi4aite se i davaite vs ot sebe si za lubimiq 4ovek!Az 4ak sega osaznavam,4e go obi4am,4ak kogato go zagubih!