.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Guest

Плс за мнението на човек който е работил/работи в MC Donalds

Днес ходих в MC Donalds за да се пробвам за някаква работа там. Изчаках мениджъра на ресторанта и попълних молбата, съдържаща адрес, тел. и тн. която ми дадоха. След малко дойде мениджъра и ме попита на колко год съм. След като му казах че съм на 17 той направи физиономия ( ) и отиде някъде навътре, след което се върна взе молбата и ми каза, че в момента нямат възможност да проведат интервю, и че ще ми се обадят кога да дойда да го проведем.

Имам чувството, че просто са отбили номера и че "ще ви се обадим" е начин да ми кажат, че въобще няма да ми се обадят
    Моля яко има някой, който преди е работил там, или работи в момента, да даде мнението си и да каже дали са го забавили така или са го приели веднага.

Guest
    spored men priblema im e,4e si na 17.moje bi trqbva da iz4aka6 dokato stane6 na 18 i pak da opita6 ili prez tova vreme da si tursi6 druga rabota,no 6te si nameri6 dosta trudno.

Голям фен
    Град
    Compton
    непълнолетен си щот попринцип лица под 18 години да работят ама никой не го спазва

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Доколкото знам, навършиш ли 16, можеш да работиш, но със съгласието на родителите си и без нощни смени...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Moq priqtelka raboteshe tam,mn hora podavat molba za rabota za tam.Zna4i po vyprosa ti-ami te nikoga mai ne provejdat intervju vednaga,sled podavaneto na molbata,minavat daje dosta dni...posle moje da te vikam na intervju nqkolko pyti,no moje pak da ne te odobrqt.A za vyzrastta-znam i za nepylnoletni,koito sa rabotili tam,taka 4e mai nqma problemJelaq ti kysmet

Guest
    1 познат е на 17 и си ба4ка преспокойно!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    poznavam edno mo mi4e na 15 deto rabote6e tam ... i mislia 4e naistina 6te te viknat po-kasno za interviu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си