- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hareswate li nepukisti?
az sym po4ti hipi.ne posmqh da napi6a 4e sym takyw da ne zawalqt obidi kato smrydlio i etc.ta hareswate li nepukisti?hora koito obi4at da sa na ryba wyw wsqko edno otno6enie.da sa absoliutnoto olicetworenie na dumate nefelen i pr?
P.P. kypq se wseki den
na foruma lumpena
au tfa sa mi lubimite...4uek luff ta)) aiiii dai pic i se vzimame..
) mn mn mn obi4kam hipita p1nkari sk8 met1li...obiknovennite boyS-4eta s16to staat am...drugo si e s hipi...
) dai pic-4e i se vzimame
) skype ne6to ??
![]()
![]()
![]()
Аз съм такава, както и повечето от приятелите ми...следователно=> ДА, харесвам такива хора...
И това значи, че няма да му пука за мен... Не, мерси.
Бившото ми гадже, момчето, заради което съм изляла литри сълзи беше такъв- не му пукаше за мен... Не искам това да се повтори.
Нека да не му пука за някои неща, но не чак за всичко...
ами зависиако непукист = безотговорен, определено не би ми допаднал
но ако ще рече - веселяк, който не приема всяка трудност като разтърсваща живота му драма - разбира се, че ще ми хареса
ведрите и оптимистичните хора са тези, с които наистина може да си прекараш готино и са хубава компания
-
absolutnoПървоначално написано от drawers
moq nevinnost i greh.....
NE
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
К'во да ти кажа... Сутрин в огледалото гледам някъв пълен егоист непукист и честно казано май го харесвам... ако се е наспал де, иначе не мога да го понасям![]()
Има ли желание, има и начини!
И азПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Еми аз спадам към тази група, значи да.
Don't hate the player , hate the GAME!
ami da - v granicite na normalnotose pak 4ovek trqbva da ima nqkvo dostoinstvo :P
Напълно съм съгласна.Точно така е според мен.Първоначално написано от Анонимко
Нищо крайно не е хубаво=>и крайни не пукисти не харесвам,но и такива,които се изкарват големите страдалци и едва ли не използват проблемите си като средство,чрез което да ги забележат,те също не са приятни...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
за интересува6ти се от хипи култура и литература скайпа мие skiflejam
peace brothers and sisters,don't be pesimisthic,make love,not war
na foruma lumpena
Не, не ги харесвам. Гадно е на един човек да не му пука за абсолютно никой и абсолютно нищо около него.
emi...kefat me...az lino si padam malko nepokis![]()
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...