.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: kakvo mu e?!

...Bamse...
    Guest

kakvo mu e?!

taka ... pritesnqvam se za priatelia si a i za mene samata...poslednia put kato pravihme sex zabelqzah to4no pod ryba na glavi4kata na penisa mu sitni beli pup4ici..toi tvyrdi 4e vinagi si gi e imal..a na men ne mi se vqrva da e taka pls kajete kakvo mu e i zarazno li e?!

...

em da otide na lekar.Drugi pat vijdala li si gi tezi pyp4ici?Ne e izkliu4eno da e ne6ty zarazno za tova se pazete a za po sigurno da otide na lekar.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

da po dobre da otide na lekar sigorno moje da e zarazno

Супер фен
    probvai da razbere6 s pomo6tta na tarsa4kata..ne boli
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Lekar baby.... ina4e moje da stane opasno
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен
    Чакай малко!По-добре виж мнеията и на момчетата първо и после хуквай по лекари.Щом така казва, може да е някакъв козметичен дефект, не непременно болест.

...Bamse...
    Guest

:)

mhm porazpitah tuk i tame popro4etoh iii razbrah 4e bilo ne6tu normalno nekfi jlezi li kakvo sa i vse pak i dvamata trqbvada si napravim pregledi ;] mersaj za pomo6ta

Аз като кандидат лекар мога да кажа,че това е много заразно!Може да се получат подобни гъбъчки на вагината и обикновенно са придружени с обриви по тялото и проблеми с менструацията!Така че внимавай!
    2т.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Аз като кандидат лекар мога да кажа,че това е много заразно!Може да се получат подобни гъбъчки на вагината и обикновенно са придружени с обриви по тялото и проблеми с менструацията!Така че внимавай!
    Мдам личи си, че си още кандидат , защото за този проблем в темата не става дума за гъбички ами за мастни образувания, които улесняват оголването на главичката и НЕ са заразни

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Мдам личи си, че си още кандидат , защото за този проблем в темата не става дума за гъбички ами за мастни образувания, които улесняват оголването на главичката и НЕ са заразни[/quote]

Absolutno sym syglasna s teb!!!

Супер фен
    Подобни обрзувания могат да бъдат фатални както за мъжга така и за жената но не може да се знае със сигурност - аутопсията ще покаже.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си