Съветите дето ти ги даде госта на първа страница са си абсолютно точни.За външността-абе и аз много съм се чудел,винаги съм си мислел "Те момичетата не гледат много външността"-да,да,гледат и още как.Така че докарвайки си поне приемлив външен вид шансовете на едно момче да си хване гадже се увеличават много.Наистина е много важно да се държиш като мъж-особено във възрастта 14-18 години на момичетата им е втръснало да гледат как почти обезумели ДЕЧИЦА с лиги до пода,чието гледане на едно момиче се ограничава до 2 зони от тялото й им бият запалки и ги дразнят.По тази причина дори само това може да те направи различен.Не се вдетинявай(което не значи да не се шегуваш,но без да се правиш на абсолютен дебил,с когото не може да се говори сериозно) и се постарай да покажеш на момичето,което харесваш,че си достатъчно зрял за нея.И както ти казаха-НЕ си показвай чувствата в начолото на връзката,ест за да тръгнете може да кажеш харесвам те,бих искал да тръгнем,но не Влюбен съм в теб лудо и ти си прекрасна.Това ги отегчава-и за двата пола важи едно правило-недостъпните момичета и момчета са най-харесвани.И както казва Кольо Фичката-По-добре половин час да си траеш,отколкото два часа да убеждаваш