.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Mlakata_GIna
    Guest

Pomognete na dqdo...

Здравейте, приятели!Пи6е ви едно малко моми4енце с име Гина и сьм на 11 години.От едно малко село сьм, но неискам да споменавам името.Аз загубих мама и тати при катастрофа преди година, а баба преди 3.Живея само с дядо ми.Преди около 10 дена си ВКАРАХМЕ кабелна и много се радвам гледам детцки и гледах за снежанка и седемте козлета и много други и лиубимото ми е кои е по по най там има де4ица и аз харесвам бате Ен4о.Дядо сь6то гледа ТВ една ве4ер станах и ми се пие6е вода и 4ух странни звици в стаята на дядо и отидох той гледа6е телевизора и там даваха некви моми4енца и 4и4ковци и те умираха... май ги боле6е и дядо реве6е и не6то му се бе6е надуло и ме накара да го изсму4а за да му мине и то излезе ГНОЙ и му спадна не6тото...И сека ве4ер ме кара да му изсмуквам гноя и исках да ви питам от какво е болен ако знаете 6тото аз немога ве4е да продулжавам. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

_)_
    Guest
    Awe pederst mnogo sme6no!
    Ne se ebavai i az sam s po4inal roditel.Kak moje da ima takuv izrod we Ei!

Guest
    momi4e ti mu pravi6 svirki a bqloto e sperma

n0`c0mmenT
    Guest
    no comment !!!

Супер фен
    тжа е изродска ебавка

муахаахахахахахахах. Ебати изродското. Все пак не може да се отрече, че който/която и да си ти си се постарал/а
    YOU STAND YOUR GROUND AND FIGHT!!!
    -Where's Zed?
    -Zed's dead, baby. Zed's dead.

Голям фен
    хахахаха..а бе умирай бе педераСТ

Голям фен
    Град
    Compton
    ела и моя да засмучеш

Супер фен
    много смешно!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Знам, че е ебавка... Но за момент си го представих някакъв гнусен дядка...бляк

SwwwT_PussycaT
    Guest
    мога да кажа че който си прави изродски шегечки и-ЕЙ ИЗРОД ЗАСПАЛ ТИЯ ЛАФОВЕ СА ПРЕКАЛЕНО НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ЗАЩОТО НЕ СИ

SwwwT_PussycaT
    Guest
    мога да кажа че тоя който си прави изродски шегечки с хората е адски тъп-ЕЙ ИЗРОД ЗАСПАЛ ТИЯ ЛАФОВЕ СА ПРЕКАЛЕНО ИЗТЪРКАНИ НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ЗАЩОТО НЕ СИ

Супер фен
    пфф омръзна ми от тия тъпи теми..няма ли да спрете да флуудите форума бе?Толкова ли си нямате друга работа..не виждате ли че не сте интересни на никой тука?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Може ли да има толкова голям простак? Защо ли въобще питам, ето го.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Franciq
    pffffffffffffff! idiot

Guest
    кфо очакваш някой да повярва или да се хили или кфо?

Град
    София
    Боже каква хубава шегичка. Направо ни разби.

Град
    Sinners Fall
    KaK mOjE dA iMa ToLkOvA pRosTi HoRa KaTo TeBe We................MoJe Li Da Si PrAi6 tAkIvA tUpI eBaVkI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?
    If I could I would shrink myself
    And sink through your skin to your blood cells
    And remove whatever makes you hurt.
    But I am too weak to be your cure...

Guest
    ave hora vi nared li ste kvi sa tiq temi det gi raiskvate Koito e pisal taq tapotiq e palen maloumnikkk!!!!

Guest
    Трябва да си изключително ТЪП и ПРОСТ,за да си правиш ебавки с такова нещо,като смъртта на родители!

maluk pedio
    Guest

...

Abe hora ne se ebavaite nekrofiliqta e neshto mnogo vajno, neshto nai vajno vuv jivota na edin chovek!

1111111111111111111111
    Guest
    Awe ti si bolen/a wee

Guest
    a nai lo6oto e 4e nqkoi si prai super gadna ebavka i to s mn lo6o raboto naprimer tova za katastrofata i za babata ,pone da be56e izmislil ne6tu po veselo

Mlakata_GIna
    Guest
    Здравейте отново много сьм вьмутена от отгороите и вьобщте от ва6та несериозност..Междодругото аз избягах от нас сега дядо отиде да дои козите и аз знам 4е тои винаги се забавя там .. не6то им праи а за гноя все о6те не сум го лекувала тая ве4ер ние 4ак след 1 4аса му се надува. ТуК ВИждам едно много пряитно мом4енце искам да се запозная и с него Maluk Prudlio 4ао отивам 4е затварят ПЦ клуба до скоро!

Gay spartan cock
    Guest

...

Iskam da se zapoznaq s dqdoti samo che predi tova mu izmeri obikolkota na anoza da znam dali mi pasva na razmerite...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си