- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- търся си приятелки с които да общувам и да си пиша!!!!!
търся приятелки момичета с които да си пиша и общувам може по meil icq skype за друго не се сещам ся без значение на колко са години и от къде си!!!!!!!! и не става въпрос за секс и секс срещи да уточня и не съм някъф
педофил!!!!!!! на 17 години съм! ако има желаещи да напишат в тая тема емаила си скаип кординатите си или icq номера си или ника им в irc! благодаря и потребители които нямат какво да напишат по тая тема да не пишат и да не се подиграват!
ех..за съжаление това не е сайт за запознанства..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не че не си си оставила координатите в подписаПървоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
Има ли желание, има и начини!
Първоначално написано от Snap
ъъ..не съм ги оставила за това..пък и не съм само аз..
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
тва го разбрах, важно и той/ тя да не остане с грешно впечатление right?![]()
Има ли желание, има и начини!
emi man i bez taf nqma kvo d a prava eto ti skype :cinci_f oba4e iskai pulnomo6no 6ot e moje6 d am i pi6e6 i da zvani6 ina4e
felacio za si4ki
В skype се пиша sladurankata90 добави ме в списъка и ще си пишем![]()
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
Толко ли е трудно да се запознаеш с някой![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Човека това прави!Първоначално написано от piska_
Ами ае.Мoя скайп е sweet_fantasy_f![]()
Ako iskash pishi LS i tam shte se razberem![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Айде предложенията заваляха .....Къде ли мий чадъра..
![]()
Човек...регваш се тук и почваш да пишеш...според това какво пишеш, ще си събереш приятелчета тука...Ако на някой му допадне мисленето ти, убеден съм ще те потърси![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Айде и аз да се впиша..![]()
-
a7x_fenka - Skype
Баси майката...Що не поразгледате
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=22298
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
emi moq mail .. e crazy_iv4e@abv.bg ako si dopadnem 6ti dam i skype i icqai pi6i
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой здравомислещ човек не би си дал координатите тук /лично мнение/![]()
Eto ti i moq e-mail:mon4eto131@mail.bg
ето и моя direct120@abv.bg
Stanaha mnou,ama aide trapped@abv.bg(15,f,pld)
pic имаш ли?![]()
все пак бих искала да знам какъв си, що си, преди да си пиша с теб
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Има ли значение как изглежда ? Просто човека си търси приятели, или ти дори и тях подбираш по външен вид ...Първоначално написано от valantain_love
![]()