.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Tate i mama

Maluk pedio
    Guest

Tate i mama

Da vi pitam az sum edno mommche na 14 godini a vidqh maikasi i bashtasi da se chukat i strannoto e che mi se nadurvi. Znam koga pravqt sex i ot togava gi gledam i masturbiram. A veche samo kato vidq maikasi mi se durvi. opitah da si go zashtipq ama za malko da se kastriram...Pomosht molq vi kakvo da pravq?

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Наистина се надявам това да е просто една плитка "шега".На колко си...на 11...12??Как може да се забавляваш с подобни "шеги".Това за мен е извратено! Дори за майтап си е извратено....какво остава ако е истина (в което дълбоко се съмнявам).

Град
    Sinners Fall
    Ei ama na4i kak se draznq na takiva 6i***i temi..................Ili si mnogo prost ili prosto si mnoooooooogo vulgaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    If I could I would shrink myself
    And sink through your skin to your blood cells
    And remove whatever makes you hurt.
    But I am too weak to be your cure...

Maluk pedio
    Guest
    Da pravi ste izvrateno e da mi se durvi ot maikami...moje bi mi se durvi ot bashtami ot maluk haresvam momchenca i vednuj dori na edno mu bursah dupeto i mi se nadurvi sus dve prustcheta \/

Град
    Sinners Fall
    Kak moje da si takuv pederasT i prostak!?!?!?!?!?!!?!?Boji4kooooooooooo [-o<

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Не мисля че е гей ...а просто едно развратено и вулгарно глупаво дете (да не казвам келеш) което се забавлява по този толкова недопостим начин!! Лично аз не вийдам кое му е забавното...Детенце ти друга работа нямаш ли си? И как въобще не се отвращаваш само при тази мисъл, ми на всичкото отгоре и го post-ваш?!

Gay v metamorfoza
    Guest
    Preturpqvam metamorfoza! Stavam istinski gay!

Град
    Sinners Fall
    6to ne zeme6 da si nameri6 nqkfa druga zanimavka vmesto da sspami6 v saita!?a?!kfo 6e kae6!?na mene taq ideq mi haresva!!!!!!!!

gay metamorfoza cockeater
    Guest

...

Tursq si gayove priuqteli mejdu 6 i 13 godishni po vuzmojnost momchenca iskam da si igraem na mama i tate.

Фен
    Град
    Franciq
    oooooooooooooof
    za6to se ebavate postoqnno?
    tapanari takiva
    SPRETE SE BEEEEE!!!!

Malko_pedal4e
    Guest
    Zdravei az mnogo se radvam 4e namerih sebepodobni i tuk. iskam da se zapznaem ako moje...Haresvam mom4enca az mejdodrugoto sum na 12 ta.. haresvam mom4eta momi4etata sa gadni ednakvite se slivat s udovolstvie ne me interesuva nikakvo ravnovesie iskam samo mom4eta!

Gay spartan cock
    Guest

...

Tursq si priqtel sus seriozni namereniq v raiona na ciganskata mahala. Po vuzmojnost mejdu 6 i 13 godini za perverzni erotichni igri.

Gay uvisnal nenadurven
    Guest

...

Kakvi razmeri imash

Guest
    xaaxax kolko ste tupi vie. ako si mislite 4e e na 11-12 se lujete 100% e nqkoi ot foruma i to regnat potrebitel. te na vas vi se kefat kak reagirate i zatva puskat takiva temi. ama ivie ste edni.. baluci hah. a po temi4kata dobre ebavaite se ama nedeite da go pravite s roditelite si za6toto tva si e 4ista gavra.

Gost gay mazen nadurven
    Guest

...

Az obicham da shibam momchenca seriozno govorq moje da sum perverzen ama se zaklevam vuv spartanskata si pishak che taq vecher shte iznasilq brat si!

Град
    гр.Варна до кв.Владислав Варненчик . бунище номер 4 . зад колибата с надпис - При Батето
    Деба плоското и извратено чувство за хумор...
    "Всички болести
    идват от ядове,
    а ядовете
    от гадове"

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си