- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помооооооощ моля ви помогнете ми
ама ама ама мнооогооо голям проблем. Сега се изсрах моля някой да дойте и да ми изличе гъза
ПРЕСТАНЕТЕ БЕ ХОРА!!!
![]()
![]()
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
Да призовем модератор -
Мачока! Мачока! Мачокаааа!
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпо е![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
evala![]()
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
ti si izvraten dano da doide njkoi da ti udari 6amar danoo
ne moga da razbera,zashto se psuakt takiva tupi i maloumni temi vuv vajni radeli i mnogo se draznq...kude sa moderatorite....
Щом сега си извършил тая дейност и още ти е насран гъзЪ, уакан ли си отишъл до компа за да напишеш тая простотия![]()
Ама леле много си оригинален бе...Направо се счупих да се хиля
Като си толкова зле, че не можещ да измислиш друг начин, по който да си интересен, просто не пиши простотии!
ima 2 varianta ili si go izliji sam ili pomoli nqkoi rodnina \/ \
/ \
/
Of aman ot takiva malumni izcepki zaklevam se napravo se 4ydih na koe ot si4ko napisano da se izhilq pove4e naprao si super par4e![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
aeee stiga prostotii!ne vi li pisna!!!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
E qvno e zabavno za datskite im akuliПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Stiga s tiq tapi temi we kade sa moderatorite![]()
![]()
![]()
aloouu sprete be...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не знам дали могат да се трият тези тъпи теми,но според мен това трябва да се направи.