- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Dve Mrazeni dushi
Здравейте теенове от форума на теенпроблем!Малко разо4арована от темите които виждам и как масово са заклю4ени това ме обезКУРажава.Аз сьм у4ителка на 25 години.Преподавам Биология в гимназия.Още от малка имам наклонности кьм моя пол.Не се срамувам от това, но не сьм го показвала поне в работата си.И преподавам 4астни уроци ваканцията и се запознахме и станахме "приятелки" с 1 моми4е. Тя е много хубава и сега запо4ва новата година и разбрах 4е 6те ми е у4ени4ка. Това малко ме тревожи , но и радва за6тото 6те сме заедно тя както разбирате сигурно сь6то е като мен тя е на 17.И 6те се радвам да споделите мнението си дали е редно да сме заедно и мен 6те ми е неудобно от сьу4ениците и и така... Благодаря за отделеното време!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
На 25 години.. хм да приемем, че темата е сериозна ( Вече тва е рядкост). В такъв случей ще ти кажа нещо - не намесвай личният си живот с работата. Демек не на секса на работното място. А и все пак работиш с деца и юноши. Не трябва да им влияеш върхи сексуалната ориентация. Пък и ще си доста обсъждана по коридорите![]()
![]()
Въздържайте се да си показвате чувствата пред съучениците на момичето. Има и живот извън училище нали![]()
Ами може и темата да е ебавка,ама все пак ще си напарвя труда да дам мнение и ако мога съвет.Виж,харесвате се,допаднали сте си,но все пак тя ще ти е ученичка и не е етично да имате връзка.А и замисли се всичко трябва да е тайно,защото обществото няма да ви приеме.Но все пак не трябва да ви пука за обществото1а за самите вас,но все пак...пак ти казвам-ученичка ти е.Но вие си решавате.
няма нищо лошо че имаш наклонности към същия пол.Обаче когато сте на работа недеите да показвате по никъкъв случаи че има нещо между вас защото няма да сте погледнати с добро око от учениците и родителите на момичето.А щом изпитвате нещо една към друга няма нищо лошо бъдете си заедно нищо че тя ти е ученичка но по скрито![]()
Първоначално написано от koalka
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Lorraine
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
MI ako naistina 4uvstvata sa vzaimni nai dobre se obi4aite izvan rabotno vreme,za da ne vliqete zle na drugite u4enici!!!!