- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ХИТ НА ЛЯТОТО-да бееее
то лятото свърши отдавна...ама нищо. нека е "хит на лятото"
Ottmix - Raggasex - Тук може да я чуете щото гледам, че доста хора не я знаят.
Хубава песен, добър ритъм и изпълнение, само да я нямаше тая курва дето симулира оргазъм.
хах и аз така мисля тая на втория си огразъм накрая все едно се изсира...тва оргазъм ли е или кво?!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
мен ми харесва песента \/ яко танци падат на нея
![]()
Абе мацката си вика мн яко даже, ама определено гласа й(в такъв вид) не отива на песента
А и малко е еднотипна цялата песен - верно, ритъма си го бива, но не е нищо кой-знае какво. Има къде-къде по-ритмични песни, които дори и да не са хитове биха могли да претендират за такива и то с по-голям успех от тази!
Това е мое мнение все пак!
mislq4e hita na lqtoto e lucky you ... no kakto i da e
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз съм на мнение че тая глупост на отмикс не е хита на лятото. Аз и не съм много в час ама смятам че е Elektro.Първоначално написано от IdiOtKa
i spored men hita na lqtoto e Lucky You, a ne pesen, koqto polovinata ot nas ne sa 4uvali!!!!!!!!!
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
Чух го. Голяма глупост е.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
простотия или не ...си е хит .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
... което не прави песента (ако въобще може да се нарече песен) по-стойностна музикално и след максимум година никой няма да знае коя е тази песен.Първоначално написано от IdiOtKa
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
е, и ? Дай сега като не е евергрийн и да не я слушаме. Кой ви пълни главата с глупости не мога да разбера...Първоначално написано от Mo6nо
иначе и мен не ме кефи песента
За песента "Lucky you" определено съм съгласна че може да се нарече "хит на лятото", за разлика от гореспоменатата... Дори мисля че изобщо няма място за сравнение м/у двете!!!![]()
mi i spored mene e taka![]()
електро рлз![]()
и азПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Първоначално написано от RedChil
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от niGGa