.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    anonimous____
    Guest

IMAM VUPROS !?!?!?!?!?!?

Zdraveite na vsi4ki. 6te karam po su6testvo.
    V4era s priqtelkata mi si imahme polovi vzaimootno6eniq bez predpazni merki. Smqtame 4e vsi4ko si e nared. Vzehme si edin du6. I kato izleznahme pak se stigna do nqkolko pronikvaniq. I vuprosa mi e ....Vuzmojno li e da sa ostanali jivi spermatozoidi po kanala na penisa mi i da sa vlezli v neq 4rez tazi bezcvetnata te4nost koqto se poqvqva pri vuzbudata pri muja??????
    Help please, blagodarq predvaritelno!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: IMAM VUPROS !?!?!?!?!?!?

Цитирай Първоначално написано от anonimous____
    Zdraveite na vsi4ki. 6te karam po su6testvo.
    V4era s priqtelkata mi si imahme polovi vzaimootno6eniq bez predpazni merki. Smqtame 4e vsi4ko si e nared. Vzehme si edin du6. I kato izleznahme pak se stigna do nqkolko pronikvaniq. I vuprosa mi e ....Vuzmojno li e da sa ostanali jivi spermatozoidi po kanala na penisa mi i da sa vlezli v neq 4rez tazi bezcvetnata te4nost koqto se poqvqva pri vuzbudata pri muja??????
    Help please, blagodarq predvaritelno!
    Споки невинен си

Guest
    Да тя е бременна самоубиите се и двамата хаххаа хаххаа бати тъпия въпрос...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Готино е да си отсреща и да пишеш простотийки ама ако ножа опре до твоя кокал няма да пишеш така нали .... Пич успокой се и изчакайте 1/2 седмици и и купи един тест за бременност за всеки случай ...ама според мен вероятността да е бременна е 1 : 1 000 000

anonimous____
    Guest
    MErsi mnogo za informaciqta, pi4 Vinagi dokato stavat teq ne6ta sum siguren 4e vsi4ko e nared, ama 4asove sled tova vinagi me podgonva paranoqta, tva si e instinkt
    4uval sum 4e sled purviq tek mom4eto trqbva da urinira i togava da se stiga do vtori polov akt bez predpazni merki i za tova se pritesnqvam

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Хах споки пич и аз съм го прайл без презерватив с една бивша и макар да съм сигурен ,че не съм свършил в нея пак ми беше голяма параноя...СПОКС

Хайде със здраве ...

Метни се от балкона!Бременна е 100%
    2т.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Възможно е, но вероятността е много малка

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Nqma problemi nqma stra6no :} badi spokoen :P
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Град
    гр.Варна до кв.Владислав Варненчик . бунище номер 4 . зад колибата с надпис - При Батето
    Не мога да си го обясня това ! Какви са тези простотии ве хора ! Първо правите секс без предпазни мерки , там кой къде бръкнал къде смръкнал , после влизате в Интернет и няма к'во да напрайте пускате поредната ЕДНАКВА тема ! Ако се поразгледате за 5 минути ще намерите 20-тина теми от същия вид ! Спрете се !
    "Всички болести
    идват от ядове,
    а ядовете
    от гадове"

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не е станал гафа,но занапред използвайте предпазни мерки,за да няма после теми във форума:"бременна ли е?","до кога трябва да се пие Постинор?" или нещо от сорта.

Винаги има риск. Изчакайте седмица или две и направете тест.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си