- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гледате ли докато...
Гледате ли клавиятурата докато пишете? Днес една съфорумка беше унас и ме пита "Ама ти още ли гледаш клавиатурата?", като беше много изненадана. Аз си пиша доволно бързо, но гледам клавиатурата. Пробвал съм няколко пъти без да я гледам, но пиша бавно и бъркам буквитеНа 5 букви, поне една е грешна.
Е виж, аз мога да не гледам монитора![]()
ами аз лично не я гледам![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ето това мнение ти го пиша без да гледам клавиатурата
Еми от доста време не го правя - пиша си доста бързо, а и я знам на изуст.Доста см писал
i az ne q gledam.samo ako sburkam bukva poglejdam.![]()
И аз не я гледам...Често греша ама съм свикнал бързо да цъкам Backspace и веднага да го поправя
по принцип не гледам, но понякога поглеждам за да не се изгубя. буквите ги знам наизуст, виждам проблем само с някои знаци.
Това изобщо не ми е правило впечатление досега. Чакай да проверим. =)
Ми... Явно мога да пиша и без да гледам към клавиатурата, но се случва да изям по някоя буква, де... =)) (Трябваше няколко пъти да се връщам, за да добавям.)
"Hominem te esse memento"
и аз такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Az ne gledam.Daje sq se setih...=D> Bravo na men!!
![]()
Ля-ля-ля... абе мога и без да гледам но все още изпускам или бъркам по някоя и друга буквичка, признавам си!Опита му е майката!
За сметка на това обаче мога да пиша с-р бързо на GSM-то
Много хора са ми го казвали...
аз пък още я гледам.. иначе мн грешки правя![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
в момента не тредам тлавианулана
![]()
не става
тряя зяпам
Awtorite na poslednite dwa posta gi obi`am, za]oto sa ot mojte![]()
и 5ие те овичаме![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
и аз ви обичам много![]()
хахаха тфа го пиша без такова...да гледам.
ама като гледам ми е по-комфортно и пиша
по- бързо)) що тряя се мъча като може да не се
айде лека нощ
Ми и аз не я гледам :P
ШАРЕНИЯ ^^
От време на време поглеждам. Но когато ми трябва някой знак.
Преди години гледах в клавиатурата...сега съм свикнал.Един ден майка ми казва (на базик де) ти не можеш да пишеш без да гледаш в клавиатурата...сложих си една шапка на главата не виждах нищо и си пиша без да правя грешки.То става навик като пишеш днеска един куп изречения просто запомняш разположението на буквите по самата клавиатура![]()