- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гледате ли докато...
И аз такаПървоначално написано от ^SwEeT^DrEaM^
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
сега да видиме кво ще стане без да гледам
получава се
ама мн по бавно
аз също пиша бързо
но си гледам клавиатурата
Започвам да се вглеждам в клавиатурата след 3-я литър бира.. че тогава почват леко да ми бягат буквите от пръстите.. след четвъртия литър и половина вече и с гледане става малко сложно писането, ама се справям що годе - стига да измисля к'во да напиша
![]()
пиша адски бързо ако не се замислям но ся като почнах да се замислям и не моа без да гледам или поне става бавно![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Ми гледам ама пак бъркам. Принципно не съм компютърен тип. Не гледам само като джиткам НФС.![]()
2т. системно
Принципно не гледам... но по някога го правя.![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Много рядко я гледам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Oo nai mnogo da si izqm boq ako ne gledam![]()
И, като я гледам, и като не я гледам правя грешки, малко де, но са защото не нацелвам някой клавиш.(4 диоптера, а пред компютъра съм без лещи). Machok аз, като съм пил избягвам да пиша, че се излагам.
![]()
От 8 години използвам компютър,няма как да не съм се научил да пиша.Не гледам никога в клавиатурата,а и ми е много по-лесно така.По-бързо пиша и успявам по-бързо да напиша мнението си по някоя тема в някой форум.![]()
Братя,това което правим приживе,отеква във вечността....
dam i az ne gledam :P e sq ot vreme na vreme poglejdaminak staa po bavno
![]()
Ами гледам, иначе не мога. Правя много грешки ако не гледам. Пробвала съм.
Странно. Чак сега като прочето мнението на автора осъзнах че рядко поглеждам клавиатурата. Баси, незнам как ама пръстите ми са свикнали да пишат на тая клавиатура и даже тва мнение съм го написал без да гледам... Е, да... Обърках няколко букви... като "Ъ" и "Я", ама аз не ги изпозлвам често тях![]()
![]()
![]()
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
ponqkoga q gledam ponkoga ne zavisi ot dumata :P
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ne q gledam
ne q gledam dori kato se zagledam ne6to v tv to pi6a i bez da gledam monitora a kat napraq gre6ka ne6to dokato ne gledam klaviaturata i monitora nikav problem ose6tam se i si q triq i si produljavam pak bez da si gledamprosto mn s1m si sviknal na klaviaturata
![]()
..impossible...
...is nothing...
И как сте спряли да я гледате? Като се тренирате и се опитвате без да гледате ли?
С много писане се свиква и научаваш клавиатурата на изустПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Знам коя буква и кой символ къде се намират, но...Първоначално написано от skate_warrior
ами понякога гледам, понякога без да се осещам не гледам
не ми прави вече впечатление
"Целувка за лека нощ"