- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм идиот
Защо се опита да я забравиш?
оуу.. споко. ще ти мина гаранция ти давам. от личен опит ти го казвам..
начи,първо че не знам кфа е историята,дали тя те е харесвала и т.н., но след като си искал да я забравиш начи си е имало причина..
както и да е,горе главата,живота продължаваще ти е шибано и тежко още няколко дни време,след тфа не чак толкова, а накрая съвсем..
Абе ква любов,няма никва любов!
2т.
zashto iskash da q zabravish ?
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Ще оцелееш![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Не от нас зависи в кого ще се влюбим!Това че си влюбен не значи че си идиот!АКо има и най-малък шанс да си с това момиче-бори се!АКо пък тя няма чувства към теб,тогава наистина ще ти се наложи да я забравиш защото няма как да я накараш насила да изпитва нещо към теб.СУпер кофти ще ти е,но колкото и банално да звучи " Времето лекува" и съм се убедила в това!
Разкажи малко повече.От поста ти не се разбира нищо.Защо трябва да я забравиш,а да си идиот?Това не е ли хубаво,ако тя няма чувства?Или има?
Успя ли да спиш?
Kaжи нещо повече за ситуацията. Защо си решил да я забравиш?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
napi6i ne6to pove4e deee
Не си единственият, който страда от любовна мъка.
Но колкото и да е мъчителна, минава.
И аз съм Идиот.
И аз съм пълна идиотка![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от honey-7o
Mi 6tom taka si re6il da postapi6 zna4i naistina si idotdobre 4e si go priznava
![]()
Мн коректен отговорПървоначално написано от mon4eto
...
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
В живота има винаги и възходи и падения, така че горе главата и не се притеснявай![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Е все пак защо искаш да я забравиш?Да не те е наранила?Първоначално написано от RedChil
Ако все пак искаш да я забравиш,няма да ти е хич лесно...
Споко бе! Не си идиот. Идиот е този който не си го признава. Е*и е на тая и продължавай напред!!! Дано бързо да преудолееш мъката си.
kato gledam mai hi4 ne si q zabravilПървоначално написано от RedChil
защо така реши,бе..омФг..Първоначално написано от RedChil
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!