Здравейте,
Промилите алкохол в кръвта ми може да са малко повечко, но мисля че ще съм в състояние да напиша тази тема (първата ми от година и половина сигурно).
Преди малко се върнах от Планета Пайнер - Варна. Бяхме 3 момчета ...
единия ... 86 набор ... аз и другото момче ... 89 (нямаме 1. На входа ... аз и другото момче влизаме ... а сънаборника ми ... не го пускат ... при което си заминава, а ние влизаме. Вътре видях толкова бивши съучнички, че ви е бедна фантазията. Е ся ... кво да кажа ... тва честно ли е ?! Някви тъпи ***** ... хванали си някой батко 25+ .... 2 метра и нагоре ... и ги пускат ... а такива като нас - не. Еми ... как да се почувстваш ...
Ходих с едно момиче ... отиваме на друга дискотека (Авеню) ... при което ... еми не ни пускат ... и тя казва ... "да ... ама като ходех с еди кой-си ... дето е на еди колко си години ... влязах" ... не го каза с цел да ме нарани но ... почувствах се гадно ! Мисля че е нормално ...
Ами ... незнам ... лично за мен по този начин ... се увеличава ... хм ... как да се изразя ... да кажем .... педофилията в страната ... все по-често виждам ... по-малки от мен момичета с момчета с 10-15 години по-големи от тях ... с тях ги пускат по дискотеки, карат ги в коли, карат ги да се чувстват по-големи и т.н. ... но истината е че ... едно такова момче (без да се лъжем) както може да иска от едно такова лапе ?!
И какво ... такива като нас ... все го ду***е ... Нито може да излезем, да се повеселим като хора, нито нищо ... седиш на входа ... и ти е гадно че не те пускат ... и в същия момен минава някоя съученичка с новия си двуметров двукрилен гардероп ... и даже не казва едно здравей ...
По този начин ... момчетата на тази възраст биват умаловажавани, подтискани, игнорирани, докато момичетата (в тази възраст) търсят момчета които могат да им усигорят забавления и ... изобщо повече неща ... еми съжалявам, но за мен не е нормално това !
Имам и много други примери ... но хайде няма да се впускам в лични изживявания ... мисля че всички разбрахте за какво говоря.
Айде лека ... и на сутринта ако се сетя че съм писал темата ще погледна какво сте отговорили ...