.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Ima li smisul da si priznaesh chuvstvata?

Spored vas ima li smisul da kajesh na niakogo, bili to momche ili momiche kak se chuvstvate spriamo tiah? Imam v predvid ako si haresate niakogo strashno mnogo i ne znaete dali toi/tya vi haresva, i niama nachin ot koi da nauchish kakvo izpitvat te kum vas bihte li im kazali che gi haresvate?
    I ako da kakvo shte im kajete, ili po tochno kak shte im kajete che go/ya haresvate?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами отначало да кажем няма да му казвам.Първо ще флиртувам с него и после ще му кажа,че го харесвам и ще се надявам и той да е по същия начин.Бих предпочела да му кажа или да му го покажа,а не да се измъчвам,че той не знае,че го харесвам.

На мнение съм, че в повечето случаи е по-добре да се признае.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И според мен трябва да се казва... В крайна сметка нищо не губиш, само можеш да спечелиш

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    ooo povqrvaite mi dosega mn puti sum priznavala i nikoga ni6to ne stava6e se pak ako iska6 da znae6 dali toi te haresva 6te si li4i po durjanieto my pogleda i t.n.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Принципно не ми се е случвало от 3 години да си падам наистина по някого без да съм имала нещо С него...Хлътвам след забивката.
    Но съм на мнение,че чувствата трябва да се показват..и може би в краен случай-казват.Така де човека трябва да е осведомен...да не е врачка,да знае че искате да стане нещо м/у вас

emi ponqkoga ima smisal ponqkoga ne az dulgo vreme ne spodelqh "4yvstvata" si kum edno mom4e kato se nadqvah 4e s vremeto te 6te ytihnat ama edin den ne izdurjah i my kazah i sq kvo to stana ebasi bozata taka 4e po dobre ponqkoga da se premul4ava
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    kolko mi e poznato tva za bozata naistina njkoi put stavat golemi ka6i i nakraq naraneniq po4ti vinagi ostava6 ti

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami spored men trqbva da se priznava,no samo i edisntveno,kogato znaesh,kakvo iskash i si se izqsnil s chuvstvata i sus samiq/samata sebe si,zashtoto inache stavat greshki....

Re: Ima li smisul da si priznaesh chuvstvata?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Spored vas ima li smisul da kajesh na niakogo, bili to momche ili momiche kak se chuvstvate spriamo tiah? Imam v predvid ako si haresate niakogo strashno mnogo i ne znaete dali toi/tya vi haresva, i niama nachin ot koi da nauchish kakvo izpitvat te kum vas bihte li im kazali che gi haresvate?
    I ako da kakvo shte im kajete, ili po tochno kak shte im kajete che go/ya haresvate?
    Риск печели, риск губи

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ПОчти винаги е по-добре да се признаят чувствата,отколкото да ги таиш в себе си.Няма как да знаеш какво изпитва другия,ако не опиташ.Ужасно мъчително е да имаш силни чувства към някого,а да се преструваш че ти е безразличен или че гледаш на него само като на приятел.ако харсваш някого трябва да се стремиш да му покажеш че имаш симпатии към него,поведението ти да говори за чувствата ти.Пък ако не разбира намеците ти,просто отиваш и му казваш какво ти е на сърцето.Винаги е по-лесно да си искрен и да знаеш че си направил всичко възможно да си с този човек,отколкото да си обгърнат в съмнения и да се питаш"Ами ако и той/тя има чувства към мен?"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    ПОчти винаги е по-добре да се признаят чувствата,отколкото да ги таиш в себе си.Няма как да знаеш какво изпитва другия,ако не опиташ.Ужасно мъчително е да имаш силни чувства към някого,а да се преструваш че ти е безразличен или че гледаш на него само като на приятел.ако харсваш някого трябва да се стремиш да му покажеш че имаш симпатии към него,поведението ти да говори за чувствата ти.Пък ако не разбира намеците ти,просто отиваш и му казваш какво ти е на сърцето.Винаги е по-лесно да си искрен и да знаеш че си направил всичко възможно да си с този човек,отколкото да си обгърнат в съмнения и да се питаш"Ами ако и той/тя има чувства към мен?"
    евала =D>
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен

Re: Ima li smisul da si priznaesh chuvstvata?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Винаги има смисъл да кажеш за чувствата си.
    Просто им казваш че ги харесваш и че искаш да видиш какво може да се получи между вас и все пак при всеки е различно!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    ако знам със сигурност, че той има макар и някакви симпатии към мен бих рискувала да кажа за чувствата си! но ако и сама виждам, че е безнадеждно... няма смисъл да разкривам душата си и само да получа отговор от сорта на "харесвам те, но само като приятелка"

Все пак зависи много и от това дали човека(или жената) срещу теб е малоумен/а ,че иначе като си признаеш кашата става по-голяма.
    2т.

Почти винаги е по-добре...не точно да се казва, но поне да се показва, да се намеква...НО има и изключения, не винаги с въпросния човек ще се намирате в такива взаимоотношения, в които можеш да му признаеш или най-малкото намекнеш...понякога ситуацията е сложна, не е толкова проста.

"Здравей! Как си? Кефиш ме."

Еми, ако познавам добре човека който харесвам, ще му го кажа... в един откровен сериозен разговор..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    разбира се,че ще кажа как се чувствам!трябва да си чист идиот,за да обичаш някой и да не му кажеш!и аз доскоро правех така,но вече никога надявам се няма да допусна същата грешка!това е безумно глупаво!дори и на луд да те направят,дори и всичко да изгубиш,дори и да няма смисъл-ВИНАГИ трябва да кажеш "обичам те"!!!!

Guest
    kazvai tam priznavai si4ko shtoto dokato se osetish sha izpusnesh momenta i sha go duhash qko ... na men taka mi se slu4i

Голям фен
    Град
    Stz
    Аз по принцип никога не правя първата крачка!Не мога да се изложа пред човека който харесвам!Няма да признавам че го харесвам а ще направя всичко възможно да разбера дали той ме харесва и чак тогава може би!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Едва ли ще го кажа директно . Дето се вика ще подавам сигнали ако отсрещната страна отговори със същото ок. ако не , не незнам Ама аз лично не бих признала на някой директно , че го харесвам.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Лошо няма, когато си сигурен/а, че изпитваш нещо към някой е хубаво да му го кажеш
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ми.. първо тряя да съм сигурна в чувствата си и да знам,че го искам.. след това вече както каза глези,ще му правя намеци и т.н.,не бих могла да му го изтърса директно.. просто немогаа
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

ne bih kazala 6tot na pove4eto mom4eta mn im sa diga samo4uvstvieto
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си