- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bremenna sum
Abe stiga ste zablujdavali momi4eto!6tqla da si ima malko,sladko su6testvo!Vie ludi li ste?Koj normalen 4ovek iska da ima nqkvo si malko sladko beb4e na 18 godini?Ne razbirate li 4e mladostta i otiva na kino?Ne razbirate li,4e tazi gre6ka promenq jivotyt i zavinagi!Tolkova li ste povurhnostni i ploski...???Ako bqhte vie na nejno mqsto edva li 6te6e da vi mine prez akula,4e tova bi bilo prekrasno i tn!Tova dete trqbva da se otglejda,da se izu4i,da se hrani,da se vuzpita v normalna sreda,koqto ei Bogu tova dete ne moje da polu4i ot majka si,koqto vse o6te e dete!Taka be samo provalq6 sobstveniq,no i jivota na deteto si!Az sum na 18 i ne moga da si predstavq da imam dete predi 30-35!I 4estno da si priznaq,ako bqh na mqstoto na gadjeto i prosto ne mi se milsi kakvo bih napravil!Naistina e tejko,a predstavete si kak j gledat priqtelkite i!Kak 6te q posre6tne jivotut s vsi4kite mu trudnosti,kak 6te gledat horata na neq kato majka na 18!Suglasete se,4e abslutno nikoj nqma da q gleda na seriozno!Pomislete-vie kak bihte reagirali,ako razberete,4e 4ovekut s kojto govorite e na 19 godini i ima du6terq na 1 primerno!No ima edna pogovorka-dosta stara,idva6ta ot Albiona:"What's for you,never pass by you" ili kakvoto si nadrobi6,tova 6te surba6!Misli s glavata,a posle s pu.t.kata draga!6te ti bude polezno zanapred!No sled kato si poela tazi tejka otgovornost,tvoj dulg e da otgleda6 deteto si i da go dari6 s obi4,kolkoto i patetizmut da e nepodhodq6t v slu4aq!Daj mu vsi4ko,otkoeto se nujdae!God bless you!
ne ne razbiram
1-во : предлагам темата да се направи "ВАЖНА" от модераторите (ще е добре по-често хората ,които влизат тук да е прочитат)
2-ро : еми какво да ти кажа ,станало е вече не го мисли и не се притеснявай толкова много.Просто това е естественият път на всеки човек - жени/омъжва се ,раждат им се деца и така... просто при теб всичко това ще настъпи по-рано и животът ще те грабне още от сега.Не мисли за миналото ,все пак то вече е "елиминирано".Силния момент е СЕГА т.е настоящият ...А за твоя приятел...мисля ,че щом така се радва за това няма начин и след като родиш да не те подкрепя.Независимо от това ,че сте още малки ,все пак до вас стоят и вашите родители.Ще се справите не се притеснявай....все пак има хиляди хора по света ,които искат да имат дена и не могат... замисли се и за тези неща... животът продължава ей ...![]()
Хайде със здраве![]()
Независимо дали приятелят ти ще е с теб или не,детето ти е по-важно.То е твоя плът и кръв.Ако приятелят ти реши да се отдръпне,гледай поне да го набуташ да плаща издръжка.А ти си на 18.Вече си достатъчно голяма ако искаш да имаш деца и т.н.Може би ще се позабави висшето ти образование,но не това е най-важното сега.Хората и без висше намират работа,а и пътуват за други държави и изобщо светът не свършва с това дали имаш висше или не.Помисли и за детето.То ще има нужда от майка си.Нали не искаш да му показваш една слаба,отчаяна,безхарактерн а личност,която седи и се чуди какво да прави с живота си?Покажи на дъщеря си,че си силна жена,бореща се с живота и постигаща целите си.Сега животът ти се променя,но не свършва.Просто тръгва по малко по-различен(но не по-лош) път.Помисли и как ще възпитаваш детето.Съветвам те да си купиш някоя и друга книга за отглеждане на бебе,а и на по-голямо дете(в недалечно бъдеще ще ти потрябва).Ако се чудиш кои от всичките книги в книжарниците са най-полезни,пиши ми на лична.Мога да ти препоръчам наистина хубави книги,които хем не са скъпи.Между другото незнам дали знаеш как точно протича едно раждане,но не е зле да се осведомиш предварително,за да не останеш твърде изненадана накрая.
Предполагам тази година завършваш ... еми честито на абитюрентския бал с бебешка количка ...![]()
No Brain No Pain!!!
SPOKO MOITA NAI DOBRA PRIQTELKA - MAIKA I Q E RODOILA NA 16!
Майката на една бивша съученичка е родила на 15!Първоначално написано от Анонимко
никога не съжалявай, че си бременна. Наистина всичко става с причина, обичай го и му се наслаждавай.Първоначално написано от maika na 18
Mnogo blagodaria na tezi, koito pisaha po temata, na tezi koito me utishavat.
Ne napravih abort, zashtoto sum protiv nego. Ne mislia che e redno da se ubiva edno nevinno sujestvo. Az purvonachalno mnogo haresvam bebenca, no puk nikoga ne sum iskala i mislela che shte imam edno na 18.
Roditelite mi kakto kazah biaha shokirani. Nemojeha da poviarvat che tova se sluchva. Poluchih mnogo kritiki ot tiahna strana i sega neznam dali te izobshto shte mi pomagat. Kazaha mi shtom sum napravila dete, znachi sum prekaleno goliama i zriala da go otglejdam sama.![]()
Shte napravia vsichko vuzmojno za deteto mi da izrastne v hubava sreda.
Oshte vednuj blagodaria na vsichki koito me uspokoiavaha.
Тва наистина е много прецакано!Наистина ти пожелавам приятеля ти да не те остави!Ама наистина е много лош и гаден късмет-от един път без презерватив!![]()
Аз мисля , че след като приятеля ти досега е бил до теб , няма никаква причина да се отдръпне точно пък когато родиш НЕГОВОТО дете. Споко , този твой страх според мен е излишен. Пожелавам ти бебето да се роди здраво и всичко да бъде наред.
Да наистина е много гадно това.Все пак си на 18 и мисля че все още е рано да имаш дете на тази възраст.Но погледни от хубавата страна че ще имаш свое дете и ще се грижеш за него.Пожелавам ти да се роди здраво и да го отгледаш с много обич и любов и да изживееш най хубавите моменти с него.И дано гаджето ти да не те изостави и той да се грижи за двамата.
УсПеХ![]()
А колкото до момичетата от 12 13 14 години нека да прочетат тази тема и да се замислят малко![]()
Мила споко,щом приятелят ти не те е оставил веднага,няма да те остави и след като се роди дъщеричката му.Той е по-голям от теб и следователно е отговорен.Не знам даже,какво да ти кажа.Много търпение и недей да обвиняваш детето след като се роди,нека то да не бъде грешкато на живота ти,а твоята дъщеричка.
Но не съм съгласна с тези,които казват,че ще и бъде лесно.Не няма да е,ти и сама го знаеш.Животът ти се преобръща на 180 градуса,но ти и сама го знаеш!!!!!!!Успех!Като се роди бебка разкажи как е минало всичко?
Pojelavam ti da e Jivo i zdravo i da vi slu6kaПървоначално написано от maika na 18
![]()
![]()
Ei hora stiga ste se shokirvali, svetyt ne svyrshva s tova da rodish na 18! i az sym na 18 i ne moga da si go predstavq da mi se sluchi podobno neshto, no ima kyde kyde po strashni neshta, estestveno ne sym gotova da byda maika, no kogato stana na 24 ili 26 pak nqma da byda, prosto neshtata se sluchvat, a rajdaneto na dete e kato liubovta - vinagi nosi shtastie nezavisimo na kolko si ...
Първоначално написано от maika na 18
4ESTITO!
емм... честито!!![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Ne se otchaivai, budi shtastliva, tova che drugite ne si predstavqt da imat deca v tolkova ranna vuzrast ne biva da te stresira ! Tova e neshto neveroqtno - moje bi nai-neveroqtnoto neshto, koeto se sluchva v jivota na edin chovek ! Mnogo hora sa jiveli i sa si otishli bez da dadat jivot! Ako trqbva da si priznaq neshto az praveh sex s priqtelkata mi bez prezervativ prez cqloto vreme, no znaeh kakvo da pravq (ili si misleh, che znaq - znaete che nishto ne e sigurno v takiva sluchai), no za 1 godina ne stana nishto.. Za sujalenie go napravih i s drugo momiche i to otnovo bez prezervativ i posledstviqta ne sa dobri..Pravete go VINAGI s prezervativ, ne samo zaradi decata! Obichaite se i budete shtastliviDano prez dekemvri na bql svqt se poqvi oshte 1 krasivo momichence i da ima oshte edno shtastlivo semeistvo (takiva kakvito veche lipsvat v Bulgariq)...
айде да почерпиш - как ще я кръстите?
Ами не знам какво да ти кажа освен:Дръж се,не че имаш избор,а и ако приятелят ти е мъж на място,ще си остане с тебеА относно тва че си на 18 и моята майка ме е родила на толкова,ама сега не я виждам да съжалява или може би не пред мене
![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
еми честито, кога ще почерпиш?
Недей да съжеляваш, няма страшно, горе главатаИ...честито!
SY
Честито
Момченце или Момиченце \/
Името решили ли сте какво ще е![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Eee spoxi de.. vsi4ko e OK v smi 6te si ima6 detence trqbva da se radva6 e vqrno e 4e v bulgariq e trudno da otgleda6 dete.. a kamoli da si na 18 ama kakvo puk netrqbva da sujalqva6 stanaloto stanalo... A za6to ne go pogledne6 ot drugata strana v smi 6te si edna ot nai-mladote maiki i deteto super mnogo 6te se kefi v smi 4e si ima mlada maika koqto 6te mu pomaga vuv vsi4ko a ne kato drugi v smi samo da sedat i da gotvqt i da iskat vsi4ko da stava kakto te kajat.. Prosto iskam da ti pojelaq uspeh i se nadqvam vsi4ko da e OK i za v bude6te.
Жива и здраваможе ли да съм кръстник на детето ти
![]()