..я кажете сега някаф ефективен начин за махане на сенките под очите![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
ima hilqda i edna temi po toq problem,tursi!!!!Първоначално написано от The`G_i_r_l
![]()
opssssssss tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
ползвай търсачката!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ебати кво стана тука...от 2 седмици всяка втора тема е за сенките под очитеМай безсънните летни нощи са се отразили зле на лицата ви
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от strange__
hahahahahaaaaa mai da =D> =D>![]()
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
az 6te dam otgovor- akosa samo senki a ne torbi4ki probl;ema se maha lesno- vzima6 si drenajen krem il deistva6 s masaj ......no senskite nai malko s korektor.ina4e za torbi4ki ni6to ne pomagauspeh
)
аа за щастие нямам торбичкиСега ми казаха за едно кремче и мисля утре да отида да си го купя
може да помогне
![]()
ми незнам на кфа марка е точно ама знам как изглежда(една малка бяла кутийка с жълти надписи(май такива бяха))...утре сигурно ще отида да си го купя,ако имам време и ще кажа какво е![]()