- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ima li takova ne6to??
intimen krem???su6testvuva li takova ne6to??
aha
a nqkoi ne6to da preporu4a?
ima takav krem potarsi v nqkoq bro6ura na oriflame
естествено,че съществува..тц тц тц..за аптеки чувал/а ли си?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
dobre kat su6testvuva, 6te preporu4ate li ne6to????????!!!!!!Lorraine nqma nujda ot mezsmislenoto ti mnenie!
az li4no prepora4vam tozi na orriflame
za intimen gel sam 4yvala ama za krem....kak si go zavira6 tva?uill![]()
пфф еми питай в аптеката кой е най-добрия от сички..ще ти кажат!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Гелове има много.
Кремове има според проблема.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ми да си маже путката... толко ли не може да се сетиш.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
защо и е притрябвало да си маже путката с крем!?!?!?
![]()
алелуя.
Да е чиста и спретната, хах.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
само да спомена, че всякакви такива неща нарушават киселинността там долу (дори и да пише, че са с подходящо pH) и може да си доведеш много проблеми на главата.
миеш се минимум 2 пъти на ден с вода и някакво гелче, бебешки сапун или дори супер прецизно само с вода и запарка от тетра примерно и нямаш проблеми.
сичко друго е излишно престараване
алелуя.