.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: pritesnqvam see...

pritesnqvam see...

zdraveite purvo iskam da kaja che temata e mn vajna za mene i ne e maitap.. da ne si mislite che shtoto nika mie takuf i az se bazikam nesho suvsem seriozno shte pitam! pravih sex s priqtelq mi sled tova pih postinor... sled vzimaneto na postinor pravih oshte 2 puti sex no razbrah che posledniq put kato sum go pravila sum bila v ovulaciq! priqtelq mi ne svurshva v men no ima edna technost prozrachna koqto izliza ot penisa koqto moje da oplodi , vuprosa mi e pri tyrkaneto na penisa vuv vaginata tazi technost koqto e v prezevativa prozrachnata (tq e malko) nqkak si ot pritiskaneto da se pokachi nagore po prezervattiva i da e vlqzla v men??? nz da se pritesnqvam liii da piq li postinorrr i az neznam ... kolkoto se moje poveche otgovori da mi dadete shte sum po spokoina...

Guest

...

priqtelqt ti gulub li e?

Guest

...

A priqtelqt ti gulub li e?

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Tamaki Nami
    priqtelqt ti gulub li e?
    ;( zashto se ebavate ne moga da razbera ((( dano da ti se sluchi na tebe tova shtoto i ideq si nqmash kakvo e pritesnenieto

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

priqtelqt ti gulub li e?
    А ти тъпа ли си!?

Град
    na selo s dqdo
    \/ =D>
    група 13

Guest

...

Ne pitam seriozno tui kato tova e mnogo seriozna tema

Голям фен
    Град

Ne pitam seriozno tui kato tova e mnogo seriozna tema
    Не ти наистина си тъпа

Повече от фен
    emi milichka.... az mislq che ne si bremenna no vse pak vij mneniqta i na drugite!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе

ама ей пръдло !... я се постави на нейно място ма! Тъпа ли си кфа си...

Guest
    Deba i otvorenite iskam da vi spukam nqkoi den da vidite na koi taka shte govorite

Град
    Русе
    колкото по темата.. мисля че всичко си е наред .. и няма за какво да се притесняваш

Град
    Sinners Fall

Ei PROSTOTIQ PROSTOTIQ AMA 4AK PUK TOLKOVA RQDKO SUM SRETALA!!!!!!!!!!! Vmesto da pi6e6 prostotii i da se podigrava6 opitai da se postavi na neino mqsto ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A kolkoto po temata........smqtam 4e vsi4ko si e nared i ne si bremenna.....no za tvoe uspokoenie ako iska6 si kupi edno test4e....za da si po-sigurna
    If I could I would shrink myself
    And sink through your skin to your blood cells
    And remove whatever makes you hurt.
    But I am too weak to be your cure...

Град
    na selo s dqdo
    Какво е postinor?
    група 13

Град
    Русе
    Deba i otvorenite iskam da vi spukam nqkoi den da vidite na koi taka shte govorite
    ама ей чумо недагава !!!! я си мери малко писаниците ! Първо - Не си ми на нивото
    Втори-не си ми на годините
    Тей че внимавай кого заплащваш

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Malkata_Gina
    Какво е postinor?
    това е противозачатачно...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Malkata_Gina
    Какво е postinor?
    сигурно е искала да каже простинор

спойно не си бременна но за всеки случай си направи един тест за бременност

Delata govorqt poveche ot dumite!

Повече от фен
    hehehe maleeeei kolko si jalka, nqmash ravna po prostotiqq.. tyka osven da pokazvash nekompetentnost i arogantnost drugo ne praish a na nas pravish super smeshno i typo vpechatnenie.. ne si nishto interesno za tva po dobre si mulchi shtoto s svruhchuvstvitelniq si i hiperintelektualen mozuk ne mojesh da izmislish nishto s koeto da se pokajesh kolko si vajna be kravo! i edva li sme samo nie deto ti kazvame che si dosta typichka i glupava! aide da si jiva i zdrava smrudla

Голям фен
    Град
    Stz
    Почти 100% процента е сигурно че не си бременна!Наистина тази течност има деистващи сперматозоиди...но те са много слаби,пък и сте били с презерватив до колкото разбрах!Въобще няма нужда от такива притеснения!Спокойно!

Голям фен
    Град
    Stz
    Почти 100% процента е сигурно че не си бременна!Наистина тази течност има деистващи сперматозоиди...но те са много слаби,пък и сте били с презерватив до колкото разбрах!Въобще няма нужда от такива притеснения!Спокойно!

Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    И аз така смятам. Въпроса ти беше дали да пиеш постинор отново- НЕДЕЙ! Това са хапчета , те не са особено полезни , дори бих казала , че са вредни и тъй като си ги пила преди няколко дни , не го прави отново скоро.

Guest
    Е, нали сте били с презерватив доколкото разбнрах от написаното тогава няма вероятност да си бременна и не пий пак постинор няма смисъл! + това е много вреден и не е бонбон да го пиеш профилактично! Бъди спокойна не си бременна!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма как да стане този филм-нали презервативът е прилепнал по пенисът.Споко не гълтай нищо-това Постинор не е да се пие през ден.Ако питаш мен-мини на ежедневни противозачатъчни,а не да пиеш през ден Постинор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си