- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pritesnqvam see...
zdraveite purvo iskam da kaja che temata e mn vajna za mene i ne e maitap.. da ne si mislite che shtoto nika mie takuf i az se bazikam nesho suvsem seriozno shte pitam! pravih sex s priqtelq mi sled tova pih postinor... sled vzimaneto na postinor pravih oshte 2 puti sex no razbrah che posledniq put kato sum go pravila sum bila v ovulaciq! priqtelq mi ne svurshva v men no ima edna technost prozrachna koqto izliza ot penisa koqto moje da oplodi , vuprosa mi e pri tyrkaneto na penisa vuv vaginata tazi technost koqto e v prezevativa prozrachnata (tq e malko) nqkak si ot pritiskaneto da se pokachi nagore po prezervattiva i da e vlqzla v men??? nz da se pritesnqvam liii da piq li postinorrr i az neznam ... kolkoto se moje poveche otgovori da mi dadete shte sum po spokoina...![]()
priqtelqt ti gulub li e?
A priqtelqt ti gulub li e?
;( zashto se ebavate ne moga da razberaПървоначално написано от Tamaki Nami
((( dano da ti se sluchi na tebe tova shtoto i ideq si nqmash kakvo e pritesnenieto
\
/ =D>
група 13
Ne pitam seriozno tui kato tova e mnogo seriozna tema
emi milichka.... az mislq che ne si bremenna no vse pak vij mneniqta i na drugite!
ама ей пръдло !... я се постави на нейно място ма! Тъпа ли си кфа си...Първоначално написано от Tamaki Nami
Deba i otvorenite iskam da vi spukam nqkoi den da vidite na koi taka shte govorite
колкото по темата.. мисля че всичко си е наред .. и няма за какво да се притесняваш![]()
![]()
Ei PROSTOTIQ PROSTOTIQ AMA 4AK PUK TOLKOVA RQDKO SUM SRETALA!!!!!!!!!!! Vmesto da pi6e6 prostotii i da se podigrava6 opitai da se postavi na neino mqsto ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Tamaki Nami
A kolkoto po temata........smqtam 4e vsi4ko si e nared i ne si bremenna.....no za tvoe uspokoenie ako iska6 si kupi edno test4e....za da si po-sigurna![]()
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
Какво е postinor?![]()
група 13
ама ей чумо недагава !!!! я си мери малко писаниците ! Първо - Не си ми на нивотоПървоначално написано от Tamaki Nami
Втори-не си ми на годините
Тей че внимавай кого заплащваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това е противозачатачно...Първоначално написано от Malkata_Gina
спойно не си бременна но за всеки случай си направи един тест за бременност
Delata govorqt poveche ot dumite!
hehehe maleeeei kolko si jalka, nqmash ravna po prostotiqq.. tyka osven da pokazvash nekompetentnost i arogantnost drugo ne praish a na nas pravish super smeshno i typo vpechatnenie.. ne si nishto interesno za tva po dobre si mulchi shtoto s svruhchuvstvitelniq si i hiperintelektualen mozuk ne mojesh da izmislish nishto s koeto da se pokajesh kolko si vajna be kravo! i edva li sme samo nie deto ti kazvame che si dosta typichka i glupava! aide da si jiva i zdrava smrudlaПървоначално написано от Tamaki Nami
Почти 100% процента е сигурно че не си бременна!Наистина тази течност има деистващи сперматозоиди...но те са много слаби,пък и сте били с презерватив до колкото разбрах!Въобще няма нужда от такива притеснения!Спокойно!
Почти 100% процента е сигурно че не си бременна!Наистина тази течност има деистващи сперматозоиди...но те са много слаби,пък и сте били с презерватив до колкото разбрах!Въобще няма нужда от такива притеснения!Спокойно!
И аз така смятам. Въпроса ти беше дали да пиеш постинор отново- НЕДЕЙ! Това са хапчета , те не са особено полезни , дори бих казала , че са вредни и тъй като си ги пила преди няколко дни , не го прави отново скоро.Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Е, нали сте били с презерватив доколкото разбнрах от написаното тогава няма вероятност да си бременна и не пий пак постинор няма смисъл! + това е много вреден и не е бонбон да го пиеш профилактично! Бъди спокойна не си бременна!