- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- NIRVANA
kvo mislite za nirvana?![]()
най-любимата ми група, даже не е съвсем то4но за мен са пове4е от група, свързвам песните им с определен лайфстайл![]()
за мен Кърт Кобейн е бил и още е един от най-добрите музиканти, ако не и най-добрият в стила си, въпреки 4е ако трябва да сме 4естни той става известен с издаването на Невърмайнд, но е още по-известен след брака си с Къртни Лав и убийството/самоубийството си
и все пак Нирвана са една от най-добрите групи на вси4ки времена и една от най-любимите ми![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
![]()
![]()
taka si e njma spor
Първоначално написано от alice sw
to4no veliki sa ! kurt e legenda
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
О, да. Кърт Кобейн е така гениален... Луди сте. Ебати, Кърт е толкова муден...
Както и да е. Тфа не ми пречи да тача Нирвана доволно много.
Saatana vittu perkele hate crew!
![]()
![]()
velika saaaaa osobeno marihuana
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
хахахаха 4е е наркоман, наркоман е, 4е имам хипарска при4еска има, 4е някои от песните му са депресиращи, тъй си е, но не са вси4киПървоначално написано от exploitedteen
точно тия 13 годи6ни псевдо-бунтовни моми4енца ми иде да ги изтрепа вси4ките6тот но не можеш да говори6 за Нирвана, ако си слу6ал 4-5 комерсиални песни и се праи6 на голям разбира4[/b]
off stiga ste obijdali
не се обиждаме, а казваме истината, защото напоследък пънкът,метълът и сякви подобни стилове станаха супер популярнии съм имала случай моми4е, което парадира от доста време 4е слу6а Нирвана да ме пита имам ли няква тяхан музика, 4е нямала а била ги гледала само по ТВ
![]()
ето заради такива хора дет слу6ат не защото им харесва музиката, а по ред други при4ини, най-ве4е за да са гъзари експлойтедтийн м оже да каже 4е става дума за 13 годи6ни псевдо-бунтовни моми4енца и да е прав
Нирвана ме кефят като група. Кърт Кобейн определено не е сред най-добрите музиканти, но пък е сред най-добрите текстописци в рока,затова го признавам.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
oks ms za otvovorite![]()
НИРВАНА слушах 4-5 годишна докато братовчедките куфееха, е тогава разбира се им се чудех на ума, нооооужасно много харесвам цялото им творчество!!!
това е първия ми досег с тази музика който си спомням и няма да забравя
нирвана се е слушала преди, слуша се сега и сигурно пак ще се слуша така че явно има защо
"Целувка за лека нощ"
Тука някъде писах у форума как едно време бехме скинари и пънкари - те тогава се слушаше Нирвана, Металика и Съ-блоск (C-block) Тогава бехме като разлбити - братчее е тва е великата Музика - МАГИЧЕСКА - добре че прослушах чалга че да се оправя от това ми срамно състояние.![]()
2т. системно
Аз няма да се изказвам по темата,то е ясно.Препоръчвам на всички,които поне малко ценят уникалността на Кърт,Крис и Дейв да погледнат това:
http://www.bg-lesbian.com/avtorski/hristina/nirvana.htm
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Горед олу харесвам Нирвана. Искам само да вметна, че доколкото знам Кърт е бил голям нещастник и за това се е самоубил.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
е браво един човек дет знае кво праи - моите поздравления =D> имам още доста интересно инфо, тъй 4е ако ре6и6 да го напраи6 по-подробно пишиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
1.Кърт не бил нещастник (нещастен ли имаш предвид,защото има разлика?Може да е бил нещастен,преди смъртта си..но пък съм го виждала и весел и жизнерадостен,особено когато е с детето си)Първоначално написано от Mo6nо
2.Кърт не се е самоубил
3.http://cobaincase.com/(за да добиеш по-пълна представа за мистериите около смъртта му,въпреки че официалната версия е самоубийсво)
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Това е най-яката група за всички времена.
Оле,тея копелета са супер тъпи.А тоя Курт Кобейн - баси наркомана...Смелс лайк тийн...кво?!Пълни задници!
:P
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Попринцип не ги слушам, но ме кефят![]()
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
taka e!Първоначално написано от alice sw
Nirvana rox!!!!
Slu6am gi ot 12 godi6na,super sa!
No trqa se primirim s edno: Grungde is dead!![]()