Здравейте,аз съм една млада майка-на 22г съм и имам мома на 1,6г. попро4етох някои от вашите теми и се замислих достааааа
Не мн отдавна и аз бях тийнейджър и мен ме вълнуваха тези неща,но нямах комп. и споделях с приятелки и най-вече с майка ми....
В началото и аз не и казах,4е вече съм спала с мом4е...но като направихме белята се ошашках яко...т.е. не забременях,но се беше скъсал презерватива и кой ти знае тогава за Постинор... но веднага щом се прибрах вкъщи споделих с майка ми и тя ми каза: Не се притеснявай,ако е станала белята,ще и се радваме! т.е. ако съм бременна ,ще задържа бебето.....
В този момент се замислих достаааа , та аз бях само на 17г,кво бебе,кви памперси..... малиии испаднах в истерия.... но майка не ме упрекна нито веднъж...Слава Богу не бях бременна,а мом4ето с което бях-зарязах.
Сигурно се 4удите защо ви пиша всичко това
Исками се просто да осетите ,4е и аз съм била като вас и мен са ме терзаели нещата ,които терзаят и вас....и както и аз съм била тийнейджър,така и вашите родители са били.......... но като станеш родител света се обръща сякаш наобратно хи4 не съм подготвена...макар ве4е да съм на 22г,но ми се ще да ме светнете-какво да позволявам и какво не на щерка си ,когато стане на вашата възраст,4е да съм перфектната,то4на и готина майка
БЛАГОДАРЯ!